Buzz

H «Πεντάμορφη και το Τέρας» σπάει όλα τα ρεκόρ από την κορυφή του κόσμου

στα 10

H live-action μεταφορά του κλασικού animation της Disney είναι ο απόλυτος κυρίαρχος των ταμείων στην Αμερικής και εκτός αυτής.

H «Πεντάμορφη και το Τέρας» σπάει όλα τα ρεκόρ από την κορυφή του κόσμου

Η «Πεντάμορφη και το Τέρας» (διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix), όπως μεταδίδει το Variety, συγκέντρωσε 170 εκατομμύρια δολάρια το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε μόνο στις αμερικάνικες αίθουσες, θέτοντας πλέον την Disney (και τις θυγατρικές της: Pixar, Marvel, Lucasfilm) ως τον απόλυτο κυρίαρχο στη βιομηχανία του θεάματος.

H ταινία του Μπιλ Κόντον έρχεται να διαδεχθεί το περίπου 1 δισεκατομμύριο που συγκέντρωσε η «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων», τα περίπου 759 εκατομμύρια δολάρια του «Maleficent», τα 543.5 εκατομμύρια δολάρια της «Cinderella, τα 966.6 εκατομμύρια του «The Jungle Book», ενώ προηγείται των επόμενων διασκευών, της «Mulan», του «Dumbo», του «Lion King» και του «Aladdin».

Μετά από αυτή τη συγκομιδή η «Πεντάμορφη και το Τέρας» είναι η κατάλληλη ταινία με το καλύτερο άνοιγμα το μήνα Μάρτιο, η νούμερο 2 ταινία σε εισπράξεις για το Μάρτιο εντός και εκτός συνόρων (στην κορυφή παραμένει το «Batman v Superman: Dawn of Justice» και η κατάλληλη ταινία με το καλύτερο άνοιγμα σε προβολή IMAX.

Δείτε ακόμη: Η «Πεντάμορφη και το Τέρας» τώρα και με τραγούδια του Τζάστιν Μπίμπερ!

Beauty and the Beast 607

Οι συνολικές εισπράξεις της «Πεντάμορφης και του Τέρατος» σε όλον τον κόσμο (σε 44 χώρες μέχρι στιγμής) είναι μέχρι και σήμερα 350 εκατομμύρια δολάρια (με τις εκτός Αμερικής εισπράξεις να αγγίζουν τα 180 εκατομμύρια δολάρια και τους αναλυτές να στοιχηματίζουν στα σίγουρα πως η ταινία θα ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο τέλος των προβολών της.

Το απόγευμα θα γνωρίζουμε και τις επιδόσεις της ταινίας και στις ελληνικές αίθουσες...


Διαβάστε ακόμη: