Buzz

Η «Πεντάμορφη και το Τέρας» τώρα και με τραγούδια του Τζάστιν Μπίμπερ!

στα 10

Κάποιοι αποφάσισαν ότι το μιούζικαλ της Disney χρειαζόταν ένα extreme makeover.

Η «Πεντάμορφη και το Τέρας» τώρα και με τραγούδια του Τζάστιν Μπίμπερ!

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιοι δαιμόνιοι πλακατζήδες αποφασίζουν να αλλάξουν τα τραγούδια ενός γνωστού μιούζικαλ αντικαθιστώντας τα με απρόσμενες ποπ επιλογές – και ένα μπλοκμπάστερ της Disney όπως η «Πεντάμορφη και το Τέρας» δεν θα μπορούσε παρά να αποτελεί το πιο εύκολο και αναμενόμενο θύμα για μια τέτοια παρωδία.

Ομως οι Λέιν Στάιν και Τόνι Γουάκιμ της Patty Cake Productions πήγαν ένα βήμα παραπέρα: Δεν αρκέστηκαν απλά να μοντάρουν σκηνές της ταινίας με άλλα τραγούδια, αλλά γύρισαν από την αρχή τη δική τους μίνι εκδοχή, με τους ηθοποιούς τους να τραγουδούν κομμάτια του… Τζάστιν Μπίμπερ. Δούλεψαν, μάλιστα, πάνω στο πρότζεκτ για πεντέμισι ολόκληρους μήνες, προκειμένου να ολοκληρώσουν και να κυκλοφορήσουν το βίντεο ακριβώς την ημέρα εξόδου της ταινίας της Disney στις αίθουσες.

Διαβάστε ακόμη: Η Disney αρνείται να λογοκρίνει την «Πεντάμορφη και το Τέρας» για την κυκλοφορία της ταινίας στη Μαλαισία

«Συνειδητοποιήσαμε ότι ο Μπίμπερ έχει όντως ένα τραγούδι που λέγεται “Beauty and the Beat”. Μετά διαπιστώσαμε ότι πολλά από τα τραγούδια του Μπίμπερ ταιριάζουν στην αφήγηση του “Beauty and the Beast”», δήλωσαν στην Huffington Post οι δημιουργοί του «Beauty and the Bieber», οι οποίοι, ωστόσο, ελπίζουν ότι ούτε η Disney ούτε ο Τζάστιν Μπίμπερ θα τους παρεξηγήσουν. «Δεν θέλουμε να κάνουμε παρωδία ή να γελοιοποιήσουμε. Απλά αναρωτιόμαστε πως θα ήταν κάποια μιούζικαλ με διαφορετικούς συνθέτες».

Το δίδυμο έχει στο ενεργητικό του και άλλες παρόμοιες ανορθόδοξες διασκευές (τα ονομάζουν unexpected musicals), όπως τη «Σταχτοπούτα» υπό τους ήχους της Τέιλορ Σουίφτ, τη «Χιονάτη» αλά Μπρίτνεϊ Σπίαρς, ακόμα και το «The Walking Dead» ως μιούζικαλ με μουσική της Sia.

Την επόμενη φορά, η Disney ίσως θα πρέπει να τους προσλάβει, αν αποφασίσει ότι όντως θέλει να δώσει μια λιγότερο προβλέψιμη τροπή στην παραδοσιακή συνταγή.


Διαβάστε ακόμη