Buzz

To «Inception» ξανά στις αίθουσες για την επέτειο των 10 χρόνων του (με έξτρα υλικό!)

στα 10

Οι προβολές της επετειακής επανέκδοσης θα κρύβουν εκπλήξεις και δώρα! (Αν ένα από αυτά είναι o Kρίστοφερ Νόλαν να μάς εξηγεί το τέλος, yes please!)

To «Inception» ξανά στις αίθουσες για την επέτειο των 10 χρόνων του (με έξτρα υλικό!)

Μέσα στο lockdown και με δεκάδες σημαντικά πρότζεκτ να έχουν πετάξει το πρόγραμμα εκτός λογικού πλάνου, η Warner Bros ανακοίνωσε μία σημαντική επανέκδοση: στις 17 Ιουλίου (Covid - 19 επιτρέποντος) θα ξαναβγεί στις αίθουσες το «Inception» του Κρίστοφερ Νόλαν, καθώς θα γιορτάζει την 10η επέτειο από την πρεμιέρα που μάς τίναξε τα μυαλά στον αέρα (κυκλοφόρησε στις 16 Ιουλίου του 2010).

Οι επετειακές αυτές προβολές όμως - και στην Ελλάδα από την Tanweer - θα συνοδεύονται από έξτρα υλικό.

Ετσι διαβάσαμε την είδηση. Και, πείτε μας, αυτό δεν δίνει ελπίδα για ένα Director's Cut με κάποιες έξτρα σκηνές που μπορεί να δίνουν περισσότερα στοιχεία, να εξηγούν κάτι; Ενα commentary από τον ίδιο τον Νόλαν; Κάτι;

Διαβάστε κι αυτό: Mην ανησυχείτε. Ούτε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο έχει καταλάβει το «Inception»

Inception 607

Οχι, η Warner δεν χαρίζει επεξηγήσεις. Χαρίζεί όμως αποκλειστικά previews. Ναι, πριν την προβολή της επανέκδοσης, οι θεατές θα δουν αποκλειστικές σκηνές από (τι άλλο;) το «Tenet» του Κρίστοφερ Νόλαν, το οποίο ανέβαλλε την πρεμιέρα του για τις 31 Ιουλίου και τελικά 20 Αυγούστου για την Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμη: To «Tenet» του Κρίστοφερ Νόλαν θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 20 Αυγούστου

Κι όχι μόνο.

«Η Warner θα προβάλει περισσότερο sneak-peek υλικό από τις πολυαναμενόμενες ταινίες του 2021». Αυτές οι ταινίες θα είναι το «Wonder Woman 1984», το «Godzilla vs. Kong» και, ναι, για λίγους και τυχερούς, κλιπ από το «Dune» του Ντενί Βιλνέβ, του οποίου η ημερομηνία εξόδου στις αίθουσες παραμένει τον Δεκέμβριο του 2020.

Διαβάστε περισσότερα:

Inception by Killian Eng 607