Buzz

H Νικόλ Κίντμαν παραδέχεται ότι είναι «ο τύπος της γυναίκας που θα χόρευε πάνω στο τραπέζι αγκαλιά μ' ένα φίδι»

στα 10

Μία τυπική συνέντευξη κάπως... εκτροχιάστηκε. Σε κάποια στιγμή δεν είμαστε σίγουροι τι ακριβώς βλέπουμε κι ακούμε. Τι μόλις ξεστόμισε η Κίντμαν, με τη γάργαρη, αυστραλέζικη προφορά της; Τι θα έκανε, ολόγυμνη, τα μεσάνυχτα;

H Νικόλ Κίντμαν παραδέχεται ότι είναι «ο τύπος της γυναίκας που θα χόρευε πάνω στο τραπέζι αγκαλιά μ' ένα φίδι»

Θα έπρεπε να είναι απλά το παρασκηνιακό βίντεο της φωτογράφησης της νέας κολεξιόν Jimmy Choo. Η μόνη είδηση που θα μπορούσε, λέμε τώρα, να αγγίζει μία σινεφίλ αναφορά είναι ότι ο στιλίστας την οραματίστηκε ως σύγχρονη Μπαρντό. Μεταξύ μας, ο μόνος λόγος να πατήσεις το play, τα ίδια τα παππούτσια. Κι όμως, αυτό το βίντεο που μόλις κυκλοφόρησε ως μέρος της καμπάνιας της Cruise Campaign 2014 του Jimmy Choo, αποδεικνύεται πολύ πιο διασκεδαστικό από μία τυπική backstage κάλυψη φωτογράφησης - όσο η Μπριγκίτε-Νικόλ χαλαρώνει, ξεχνάει ότι είναι εκπρόσωπος ενός ακριβού οίκου και απελευθερώνει το PaperGirl που κουβαλά μέσα της. «Είμαι ο τύπος της γυναίκας που θα χόρευα πάνω στο τραπέζι αγκαλιά μ' ένα φίδι».

Κάπου εκεί θα έπρεπε ένας μάνατζερ, μία personal assistant, ο υπεύθυνος της Jimmy Choo μπράντας να της πάρει το ποτήρι της σαμπάνιας από το χέρι. Ομως η αυστραλέζα Μπαρντό δεν μοιάζει μεθυσμένη. Περισσότερο κουβαλά αυτό το μομέντουμ της παγερής ξανθιάς που, κάπου, κάποτε, αποφασίζει να αποκαλύψει την κορυφή το κοιμισμένου ηφαίστειου που κρύβει κάτω από στρώσεις καθωσπρέπει αλαβάστρινης επιδερμίδας. Κι αυτό δεν είναι χαρακτηριστικό της Μπαρντό. Αυτό ήταν το σήμα κατατεθέν της Γκρέις Κέλι. Αν διαφωνείτε, ξαναδείτε το «Κυνήγι του Κλέφτη» (τα σεξουαλικά υπονοούμενα του σεναρίου, το βρώμικο βλέμμα της κλασάτης μελλοντικής πριγκίπισσας). Να είναι λοιπόν η Νικόλ ακόμα in character; Διαβάστε περισσότερα για το «Grace of Monaco».

1

2

Το βίντεο ξεκινά βαρετά. «Είναι μεγάλη μου τιμή να ενσαρκώνω ένα είδωλο, σ' αυτή τη φωτογράφηση. Το να βουτάς στην Μπαρντό είναι φανταστικό. Ηταν μία πολύ δυναμική κινηματογραφική φιγούρα. Κι όχι μόνο. Οπως η Οντρεϊ Χέπμπορν και η Γκρέις Κέλι, η Μπαρντό χάραξε κι αυτή ένα ολόκληρο στιλ, ένα τύπο γυναίκας που παραμένει ξεχωριστός.»

3

4

5

Μετά η Νικόλ μας εξηγεί ότι τα ψηλά τακούνια κάνουν τη γυναίκα. Μπορεί η ίδια να είναι πανήψηλη, αλλά θα βάλει 10ποντα, γιατί «έτσι νιώθει σέξι». Βέβαια το γεγονός ότι τη βλέπουμε να σουλατσάρει τις υπέροχες γάμπες της, γδέρνοντας όμως και τσαλαπατώντας τα Choo της στην άμμο, τα αλμυρά νερά και τα χώματα, μας ραγίζει την καρδιά. Δεν πειράζει συνεχίζουμε.

Και σε κάποιο σημείο, έτσι ξαφνικά, αρχίζουν κάποιες κορώνες μη-τυπικού, μη-χολιγουντιανού, αταίριαστου με την περσόνα της, χαβαλέ. Πώς σ' ένα πάρτι του «Moulin Rouge» έβγαλε τα ασημένια της τακούνια στην μέση της βραδιάς γιατί τα πράγματα εκτροχιάστηκαν. Αυτό με το φίδι και το τραπέζι. Το ότι υπήρξε διαβόητο party girl.

secret

«Είμαι περήφανη για αυτό το χαρακτηριστικό μου. Για το ό,τι δεν κωλώνω, θα παρεκτραπώ. Για το ότι κάποιος θα προτείνει ''πάμε μεταμεσονύκτια βόλτα με το αμάξι στη θάλασσα, ολόγυμνοι;" και θα το κάνω!»

Αυτά είναι. Τα σιγανά ποτάμια του outback να φοβάσαι.

Κι αν δεν μας πιστεύετε, δείτε το. Είναι ευχάριστο διάλειμμα από τα τόσο πιο σοβαρά που σκοτεινιάζουν την μέρα σας (και τα παππούτσια, ω κορίτσια, τα παπούτσια!).


Διαβάστε ακόμη: