Buzz

Η Νικόλ Κίντμαν θέλει να ταριχεύσει τον Πάντινγκτον

στα 10

Το πιο αγαπημένο αρκουδάκι στην ιστορία των παιδικών παραμυθιών ετοιμάζεται για το πρώτο του κινηματογραφικό ταξίδι, αν η Νικόλ Κίντμαν δεν προλάβει να το τσακώσει!

Η Νικόλ Κίντμαν θέλει να ταριχεύσει τον Πάντινγκτον

Update 21.06: Δείτε στο τέλος του κειμένου το πρώτο τρέιλερ του «Πάντινγκτον»

Θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι ο «αντι-Ted», ποτέ αθυρόστομος, κανένα ενδιαφέρον για το σεξ και τις αταξίες. Ο Πάντινγκτον είναι ένα γλυκό Περουβιανό αρκουδάκι που χάνεται στο σταθμό του Πάντινγκτον στο Λονδίνο ώσπου το ανακαλύπτει η οικογένεια Μπράουν και του προσφέρει σπίτι, αγάπη και μέλι. Ο Πάντινγκτον, όπως τον σχεδίασε το 1958 ο Μάικλ Μποντ, είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ήρωες της παιδικής λογοτεχνίας και παράλληλα μια από τις πιο προσοδοφόρες μπράντες και σύμβολο, πια, του Λονδίνου.

Η Weinstein Co. αποφάσισε να μεταφέρει τον Πάντινγκτον στη μεγάλη οθόνη για πρώτη φορά (παρά τις δεκάδες τηλεοπτικές περιπέτειές του), σε μια ταινία που θα συνδυάζει CGI και live action και στοχεύει στη δημιουργία ενός νέου κινηματογραφικού franchise. Η Νικόλ Κίντμαν, σ’ ένα ρόλο που προβλέπεται απολαυστικός, θα υποδύεται τη στυγνή ταριχεύτρια που θέλει να πιάσει τον Πάντινγκτον μια και ανήκει σε σπάνιο είδος αρκούδας.

Το υπόλοιπο καστ συνθέτει μια απόλυτα Βρετανική ομάδα: ο Κόλιν Φερθ θ’ αναλάβει να δώσει στο αρκουδάκι φωνή, περιτριγυρισμένος από τον Χιου Μπόνβιλ, τη Σάλι Χόκινς αμέσως μετά την επιτυχία του «Blue Jasmine», τον Τζιμ Μπρόντμπεντ και την Τζούλι Γουόλτερς.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στον Σεπτέμβριο, με παραγωγό τον Ντέιβιντ Χέιμαν της φήμης κάποιου αγοριού που λεγόταν «Χάρι Πότερ» και με σκηνοθέτη τον Πολ Κινγκ. Στόχος είναι η ταινία να βγει πρώτα στις βρετανικές αίθουσες τον Νοέμβριο του 2014 και μετά ο Πάντινγκτον να εξερευνήσει τον υπόλοιπο κόσμο.

Μέχρι τότε, πάρτε μια γεύση από μια άλλη συνάντηση της Νικόλ Κίντμαν και του Κόλιν Φερθ στο σινεμά, στο πολυαναμενόμενο «The Railway Man».

Δείτε παρακάτω την πρώτη teaser αφίσα του κινηματογραφικού «Πάντινγκτον».

paddington