Buzz

Ποια είπες κοντόχοντρη ρε;

στα 10

Την Εμίλια Κλαρκ, ο CEO της Foxtel! Ντρακάρις που του χρειάζεται...

Ποια είπες κοντόχοντρη ρε;

Παροιμιώδη γκάφα έκανε ο Πάτρικ Ντιλέινι, CEO της Foxtel, του τηλεοπτικού παρόχου που μετέδωσε στην Αυστραλία το «Game of Thrones» κι ετοιμάζεται, σε λίγες μέρες, για το «House of the Dragon».

Διαβάστε ακόμη: Ο πόλεμος είναι εδώ στο νέο τρέιλερ του «House of the Dragon»

Μιλώντας στην επίσημη πρεμιέρα της νέας σειράς στο Σίδνεϊ, ο Ντιλέινι αποφάσισε να κάνει χιούμορ. Αναφερόμενος στην... αρχή των πάντων, στο «Game of Thrones» όπου η Εμίλια Κλαρκ ενσάρκωσε την Ντενέρις Ταργκάριεν, μητέρα των δράκων και τα λοιπά γνωστά κι αγαπημένα, εξήγησε ότι ο ίδιος δεν παρακολουθούσε τη σειρά απ' όταν ξεκίνησε, αλλά την ξεκίνησε αργότερα. «Κι έλεγα, "ποια είναι αυτή η σειρά με την κοντόχοντρη που περπατά μέσα από τη φωτιά;".» Ακριβείς λέξεις, «short and dumpy».

house of the dragonHouse of the Dragon

Η έκπληξη του κόσμου ήταν ηχηρή μέσα στην αίθουσα, κανείς δεν γέλασε κι ο Ντιλέινι έμεινε με το αστείο στο χέρι - εκτός του άκομψου του θέματος, να σημειώσουμε ότι το τελευταίο επεισόδιο του «Game of Thrones» το 2019 έφερε στη Foxtel τον μεγαλύτερο αριθμό νέων συνδρομητών μέσα σ' ένα βράδυ στην ιστορία της εταιρίας.

Εκπρόσωπος της Foxtel απολογήθηκε εκ μέρους του Ντιλέινι, λέγοντας: «Η Foxtel Group ζητά συγγνώμη εάν τα σχόλιά του παρεξηγήθηκαν και προσέβαλαν. Ο στόχος του ήταν να εξηγήσει ότι, κατά την άποψή του, το "Game of Thrones" ήταν κάτι πολύ διαφορετικό για την τηλεόραση το 2011 κι ότι η Εμίλια Κλαρκ μεταμορφώθηκε από σχετικώς άγνωστη σε μια από τις πιο αναγνωρίσιμες κι αγαπητές ηθοποιούς στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο.» Η Κλαρκ, φυσικά, δεν βρισκόταν στην αίθουσα, μια και δεν συμμετέχει στο «House of the Dragon», αλλά δεν έχουμε αμφιβολία ότι μέσα της θα ήθελε να βάλει φωτιά στον Πάτρικ Ντιλέινι, όπως ο Ντρόγκον στα άμοιρα κατσικάκια.

Το «House of the Dragon» θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Αυγούστου, ενώ στην Ελλάδα θα προβάλλεται από τις 22 Αυγούστου, αποκλειστικά στη Vodafone TV.