Buzz

Ο Ιθαν Χοκ θα σκηνοθετήσει την κόρη του Μάγια στη νέα του ταινία «Wildcat»

στα 10

Η νέα ταινία του Χοκ, η οποία θα επικεντρώνεται στην ζωή της συγγραφέα Φλάνερι Ο’Κόνορ, θα είναι οικογενειακή υπόθεση.

Ο Ιθαν Χοκ θα σκηνοθετήσει την κόρη του Μάγια στη νέα του ταινία «Wildcat»

Τελευταία φορά που ο Ιθαν Χοκ είχε αποφασίσει να δοκιμάσει την τύχη του με την σκηνοθεσία ήταν το 2018 με την ταινία «Blaze», μια βιογραφική ταινία για τον μουσικό Μπλέιζ Φόλεϊ, ενώ πριν από αυτό είχε σκηνοθετήσει το 2006 το «The Hottest State» και το 2001 το «Chelsea Walls».

Φαίνεται πως η όρεξη να καθίσει και πάλι στην σκηνοθετική καρέκλα έγινε, μέσα σε αυτά τα πέντε χρόνια, ακόμα πιο δυνατή κι έτσι ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει την επόμενή του ταινία με πρωταγωνίστρια μάλιστα την κόρη του, Μάγια Χοκ.

Με τίτλο «Wildcat», η νέα ταινία του Χοκ πρόκειται να είναι μια βιογραφική ταινία για την ζωή της συγγραφέα Φλάνερι Ο’Κόνορ, η οποία ήταν γνωστή κυρίως για δυο βιβλία της, τα «The Violent Bear It Away» και «Wise Blood». Μαζί με τη Μάγια Χοκ πρωταγωνιστούν και οι Λόρα Λίνεϊ, Ραφαέλ Κασάλ, Στιβ Ζαν, Κούπερ Χόφμαν, Γουίλα Φιτζγκέραλντ, Φίλιπ Ετινγκερ, Αλεσάντρο Νιβόλα και Βίνσεντ Ντ’Ονόφριο.

Διαβάστε ακόμα: Δείτε το XXX μουσικό βίντεο κλιπ της Μάγια Χοκ με τίτλο «Thérèse»

ethan hawke

Ο Ιθαν Χοκ δήλωσε για την ταινία «η Μάγια εργάζεται σκληρά εδώ και χρόνια για να ετοιμάσει αυτό το πρότζεκτ και είμαστε ευγνώμονες για την ευκαιρία να παρουσιάσουμε σε μια νέα γενιά θεατών του κινηματογράφου την ιδιοφυΐα της Φλάνερι Ο’Κόνορ. Η δουλειά της διερευνά θέματα σημαντικά για όλους τους καλλιτέχνες - τη διασταύρωση της δημιουργικότητας και της πίστης, τη θολή σχέση μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας».

Και μαζί με αυτή την δήλωση, ο Χοκ ανέβασε και μερικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα στο Instagram του, τις οποίες μπορείτε να δείτε παρακάτω. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας.