Φεστιβάλ / Βραβεία

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το Διεθνές και το Εθνικό Τμήμα του 40ού Φεστιβάλ Δράμας

στα 10

Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας φέτος τον Σεπτέμβριο έχει γενέθλια: κλείνει τα σαράντα, και το γιορτάζει από τις 18 μέχρι και τις 23 Σεπτεμβρίου.

Flix Team
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το Διεθνές και το Εθνικό Τμήμα του 40ού Φεστιβάλ Δράμας

Ξεκίνησε η διαδικάσία της υποβολής αιτήσεων για ταινίες μικρού μήκους στο 23ο Διεθνές και το 40ό Εθνικό Διαγωνιστικό Τμήμα του Φεστιβάλ Δράμας.

Για το Διεθνές Τμήμα, αιτήσεις γίνονται πλέον μέσω και της πλατφόρμας reelport, στην οποία ανήκουν τα σημαντικότερα Διεθνή Φεστιβάλ που, όπως και το Φεστιβάλ Δράμας, είναι συνεργάτες στην Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου (EFA).

Θυμίζουμε πως το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, είναι μέλος του Short Film Initiative της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου, εξασφαλίζοντας απευθείας υποψηφιότητα του βραβείου Prix EFA- Drama στα βραβεία της Ακαδημίας.

Αιτήσεις για το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας θα γίνονται δεκτές έως τις 30 Απριλίου 2017, για όλα τα είδη ταινιών παραγωγής 2016 και 2017, με μέγιστη διάρκεια τα 35 λεπτά (όροι συμμετοχής εδώ), ενώ αιτήσεις για το Εθνικό Φεστιβάλ θα γίνονται δεκτές εως τις 31 Μαϊου 2017.

Διαβάστε εδώ όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Φεστιβάλ Δράμας 2016