Φεστιβάλ / Βραβεία

Αυτές είναι οι ελληνικές μικρού μήκους που θα διαγωνιστούν στο 37ο Φεστιβάλ Δράμας

στα 10

Από τις 165 ταινίες μικρού μήκους που κατατέθηκαν φέτος στο Φεστιβάλ Δράμας, 38 προκρίθηκαν για το διαγωνιστικό τμήμα της 37ης διοραγάνωσης, που φέτος θα διεξαχθεί από τις 15 έως και τις 20 Σεπτεμβρίου.

Flix Team
Αυτές είναι οι ελληνικές μικρού μήκους που θα διαγωνιστούν στο 37ο Φεστιβάλ Δράμας

Ανακοινώθηκαν μόλις οι τίτλοι των ταινιών που θ’ αποτελέσουν το φετινό Ελληνικό Διαγωνιστικό Τμήμα του 37ου Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, που θα γίνει από τις 15 ως τις 20 Σεπτεμβρίου 2014. Η προκριματική επιτροπή που έκανε αυτήν την πρώτη επιλογή, είναι η περσινή Κριτική Επιτροπή, αποτελούμενη από τους Αντώνη Παπαδόπουλο, Φωτεινή Κοτρώτση, Τάσο Ψαρρά, Τάκη Σπυριδάκη, Δημήτρη Σπύρου και Γιώργο Κρασσακόπουλο. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του Φεστιβάλ, από τις φετινές 165 ταινίες που υποβλήθηκαν (20 λιγότερες από πέρσι, πτώση εύκολα δικαιολογήσιμη δεδομένων των οικονομικών δυσχερειών), προκρίθηκαν για το Διαγωνιστικό Τμήμα 38, μία λιγότερη από την τελική λίστα της διοργάνωσης του 2013.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τη λίστα με τις ταινίες και τους δημιουργούς τους (με αλφαβητική σειρά επωνύμων), που θα διαγωνιστούν φέτος στο 37ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας. Τα ενεργοποιημένα links σας μεταφέρουν στην παρουσίαση της κάθε ταινίας ξεχωριστά:

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας

dramaposter