Buzz

Ο Ντέιβιντ Χάρμπορ του «Stranger Things» δέχεται να σας παντρέψει

στα 10

Ο Ντέιβιντ Χάρμπορ εξελίσσεται στον νέο Μπιλ Μάρεϊ...

Ο Ντέιβιντ Χάρμπορ του «Stranger Things» δέχεται να σας παντρέψει

Παίζει τον σερίφη - πατρική φιγούρα της πιτσιρικοπαρέας του «Stranger Things» και τον αγαπάμε για πολλούς λόγους. Πρώτον, γιατί ο ήρωάς του είναι ο ενήλικας που κάνει το άλμα και σπάει τον κυνισμό του, τους πιστεύει, διασώζεται στα μάτια των παιδιών και, με τη σειρά του, εκείνος διασώζει αυτά από το underworld. Δεύτερον, στον πραγματικό κόσμο, ο Ντέιβιντ Χάρμπορ είναι ένας υποτιμημένος για χρόνια ταλαντούχος θεατρικός ηθοποιός που γνωρίζει δεύτερη ευκαιρία στην καριέρα του.

David Harbour 607 1

Τρίτον, γιατί είναι θεότρελλος. Σε όποια συνέντευξη κι αν τον πετύχετε θα το καταλάβετε. Επίσης, όταν το καστ του «Stranger Things» πέρσι κέρδισε το βραβείο SAG, ο Χάρμπορ έδωσε έναν θρυλικό ευχαριστήριο λόγο. Είχε μόλις εκλεγεί ο Τραμπ, είχε μόλις περάσει το νομοσχέδιο για τους μετανάστες (μπλοκάροντας την είσοδο στα σύνορα των Η.Π.Α) κι ο Χάρμπορ μίλησε για το πώς «ορκίζονται να είναι πάντα με το μέρος των ξένων, των φρικιών και θα υψώνουν τη μπουνιά τους πάντα σε όσους τους πειράξουν...»


Και σήμερα διαβάζουμε τη δραστηριότητά του στα social media, όπου θυμίζει την υπερβατική παρουσία του Μπιλ Μάρεϊ.

Οταν ένας φαν του ζήτησε να τον παντρέψει, ο Χάρμπορ (που από ό,τι φαίνεται είχε κάνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν με μια κοπέλα που του ζήτησε να τη συνοδεύσει στο σχολικό της χορό) υποσχέθηκε ότι θα το κάνει, αν το αίτημά του ξεπεράσει τα 125.000 retweets.

Διαβάστε κι αυτό: Γιατί αγαπάμε τον Μπιλ Μάρεϊ

David Harbour 607

Συνέχισε Ντέιβιντ. Είσαι the gift that keeps on giving...

Διαβάστε περισσότερο: