Buzz

Ο Pinhead επιστρέφει στο πρώτο τρέιλερ του «Hellraiser: Judgment»

στα 10

Μια από τις πιο εμβληματικές φιγούρες του κινηματογραφικού τρόμου επανέρχεται για να στοιχειώσει και πάλι τους εφιάλτες μας.

Ο Pinhead επιστρέφει στο πρώτο τρέιλερ του «Hellraiser: Judgment»

Μπορεί να αποτελεί ένα από τα λιγότερο ευυπόληπτα franchise κινηματογραφικού τρόμου (με την εξαίρεση της πρώτης ταινίας που σκηνοθέτησε το 1987 ο Κλάιβ Μπάρκερ), αυτό ωστόσο δεν εμπόδισε τον πρωταγωνιστικό του χαρακτήρα να κερδίσει περίοπτη θέση στο πάνθεον των πιο εμβληματικών κακών στην ιστορία του σινεμά.

Ο λόγος για το «Hellraiser» και τον διαβόητο Pinhead που ξεπήδησε από τη διεστραμμένη φαντασία του συγγραφέα τρόμου Κλάιβ Μπάρκερ, στοίχειωσε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο που ξεπρόβαλλε ως το αρχετυπικό –σχεδόν κυριολεκτικό– torture porn movie, για να αναλωθεί στη συνέχεια σε καμιά δεκαριά ανούσια –και ως επί το πλείστον straight to video– σίκουελ.

Διαβάστε ακόμη: Η Ελεν Μίρεν τα βάζει με δαίμονες και φαντάσματα στο πρώτο τρέιλερ του «Winchester: The House That Ghosts Build»

Hellraiser: Judgment 607

Τώρα ο Pinhead και η ανίερη συμμορία των σαδομαζοχιστών από άλλη διάσταση επιστρέφουν για ένα ακόμα ρεσιτάλ σαδιστικής ευφορίας, με την υπόθεση να θέλει τρεις ντετέκτιβ να μπλέκουν στα δίχτυα του, καθώς ακολουθούν τα ίχνη ενός διαβολικού serial killer.

Οχι πως η υπόθεση έχει πραγματικά μεγάλη σημασία, καθώς το βάρος θα πέσει αναμενόμενα στα ευρηματικά βασανιστήρια, με τη σκηνοθεσία να αναλαμβάνει αυτή τη φορά ο βετεράνος των φρικιαστικών εφέ Γκάρι Τιούνικλιφ.

Δείτε παρακάτω το πρώτο τρέιλερ της ταινίας, η οποία θα κυκλοφορήσει στις 13 Φεβρουαρίου για όσους θέλουν να γιορτάσουν λίγο διαφορετικά φέτος την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.


Διαβάστε ακόμη

Tags: Hellraiser