Buzz

H «Μούσα» του Χάουμε Μπαλαγκουέρο θα σας εμπνεύσει τρόμο

στα 10

Αυτή είναι η καινούρια ταινία του ισπανού πρωτεργάτη των ανατριχίλων.

H «Μούσα» του Χάουμε Μπαλαγκουέρο θα σας εμπνεύσει τρόμο

Ο Χάουμε Μπαλαγκουέρο είναι ένας από τους σκηνοθέτες που έχτισαν την φήμη του νέου κύματος του ισπανικού σινεμά τρόμου, με φιλμ όπως το «Nameless», τον «Θυρωρό» και φυσικά την σειρά ταινιών «Rec».

Τώρα για πρώτη φορά μετά το «Darkness» του 2002, γυρίζει ξανά στην αγγλική γλώσσα με ένα καστ που περιλαμβάνει τους Φράνκα Ποτέντε, τον Ελιοτ Κόουαν, τον Κρίστοφερ Λόιντ και την Λεονόρ Γουότλινγκ.

Διαβάστε ακόμή: Η Οικογένεια Ανταμς επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη

muse 607

To «Muse» είναι η ιστορία ενός καθηγητή πανεπιστημίου ο οποίος αρκετό καιρό μετά τον βίαιο θάνατο της γυναίκας του, επιστρέφει στην δουλειά του, όμως υπάρχει ακόμη, μια έντονη σκιά στην καθημερινότητά του. Κάθε βράδυ ονειρεύεται το ίδιο όνειρο, αυτό μιας γυναίκας που δολοφονείται. Και κάποια στιγμή αυτός ο φόνος θα συμβεί στ’ αλήθεια και μια γυναίκα θα βρεθεί νεκρή κάτω από τις ίδιες ακριβώς συνθήκες που ονειρέυτηκε.

muse 607

Τι ακριβώς συμβαίνει; Και γιατί μια άλλη γυναίκα βλέπει επίσης το ίδιο όνειρο με αυτόν; Οι δυο τους θα δοκιμάσουν να ανακαλύψουν τι κρύβεται κάτω από τα σκοτεινά τους όνειρα και με ποιο τρόπο αυτά έγιναν πραγματικότητα.

muse 607

Δείτε πιο κάτω το πρώτο τρέιλερ


Δείτε επίσης: