Buzz

Η Οικογένεια Ανταμς επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη

στα 10

Ο σκηνοθέτης του «Sausage Party» θα αναλάβει να ζωντανέψει και πάλι τις γοτθικές περιπέτειες της διαβόητης οικογένειας, αυτή τη φορά σε κινούμενα σχέδια.

Η Οικογένεια Ανταμς επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη
Η Κριστίνα Ρίτσι σε σκηνή από το «Addams Family Values»

Οταν ο καρτουνίστας Τσάρλι Ανταμς ξεκινούσε να δημοσιεύει το 1938 τις εικονογραφημένες περιπέτειες της Οικογένειας Ανταμς (στο New Yorker μεταξύ άλλων), σίγουρα δεν μπορούσε ακόμα να φανταστεί την επιτυχία που θα γνώριζε η τρομερή φαμίλια με τη λατρεία για το μακάβριο και το γκροτέσκο.

Οι κόμικ δημιουργίες του θα τροφοδοτούσαν μια σειρά από τηλεοπτικές και κινηματογραφικές διασκευές, ανάμεσά τους και τις δύο επιτυχημένες μαύρες κωμωδίες («The Addams Family» και «Addams Family Values») που σκηνοθέτησε τη δεκαετία του ’90 ο Μπάρι Σόνενφελντ, με πρωταγωνιστές τους Αντζέλικα Χιούστον, Ραούλ Τζούλια και Κριστίνα Ρίτσι.

Διαβάστε ακόμη: Ενας πραγματικός θρύλος του animation. Δείτε ολόκληρο το ντοκιμαντέρ «Never-Ending Man: Hayao Miyazaki»

Addams Family cartoon 607

Και να που τώρα, μια νέα κινηματογραφική ταινία βρίσκεται στα σκαριά, με τον συν-σκηνοθέτη του απολαυστικά τολμηρού και αθυρόστομου «Sausage Party», Κόνραντ Βέρνον, να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία.

Η έμπειρη στα γοτθικά πράγματα Πάμελα Πέτλερ («Η Νεκρή Νύφη», «Monster House») και ο Ματ Λίμπερμαν βρίσκονται πίσω από το σενάριο της ταινίας, η οποία θα αναλάβει αυτή τη φορά να δώσει σάρκα και οστά στη Μορτίσια και τον Γκόμεζ, την Γουένσντεϊ και το Πράγμα, μέσα από ψηφιακά κινούμενα σχέδια, για λογαριασμό της MGM.

Addams Family Values 607

Δεδομένου ότι η παραγωγή μιας τέτοιας ταινίας χρειάζεται αρκετό χρόνο για να ολοκληρωθεί, μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε αρκετό καιρό ακόμα μέχρι να φτάσει στις οθόνες μας. Αν κρίνουμε ωστόσο από τους ηθοποιούς που δάνεισαν τις φωνές τους στα φιλήδονα τρόφιμα του «Sausage Party», αναμένουμε ο Βέρνον να συγκεντρώσει ένα ανάλογο all-star-cast για το νέο του φιλμ.

Προς το παρόν, δείτε παρακάτω το τρέιλερ για το «The Addams Family» του 1991.


Διαβάστε ακόμη