Buzz

To τρέιλερ του «The New Mutants» υπόσχεται να σας τρομάξει

στα 10

Μετά τη νουάρ αισθητική του «Logan», οι X-Men παίζουν με τον τρόμο και το θρίλερ.

To τρέιλερ του «The New Mutants» υπόσχεται να σας τρομάξει

Αλήθεια, ποιος θα περίμενε ότι ο κόσμος των X-Men θα αποτελούσε τη βάση για μια ταινία τρόμου; Πριν επιστρέψουμε στις καινούργιες περιπέτειες των Ξαβιέ και Μαγκνίτο με την ταινία «X-Men: Dark Phoenix», η οποία αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Νοέμβριο του 2018, η Fox αποφάσισε να πειραματιστεί για άλλη μια φορά με το σύμπαν των μεταλλαγμένων.

Αυτή τη φορά, αφήνει πίσω τη νουάρ αισθητική που ακολούθησε με το «Logan» και μπαίνει σε πιο τρομαχτικές και σκοτεινές περιοχές με την ταινία «The New Mutants». O Τζον Μπουν, γνωστός από το φιλμ «Το Λάθος Αστέρι», έρχεται να σκηνοθετήσει την κινηματογραφική μεταφορά του «Χ-Men New Mutants», το οποίο δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά το 1982. Το πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε σήμερα, ανήμερα Παρασκευή και 13, μοιάζει να είναι κάτι τελείως διαφορετικό και φρέσκο από ότι μας έχει συνηθίσει η σειρά των X-Men μέχρι σήμερα.

Διαβάστε ακόμα: Οι... ταλαντούχοι μεταλλαγμένοι της νέας σειράς «The Gifted» έχουν το δικό τους τρέιλερ

new mutants

new mutants

Με ένα καστ που περιλαμβάνει τους Μέισι Γουίλιαμς (η Αρια από το «Game of Thrones»), Ανια Τέιλορ-Τζόι («The Witch», «Split»), Τσάρλι Χίτον («Stranger Things»), Χένρι Ζάγκα («Teen Wolf») και Μπλου Χαντ («The Originals») μάλλον μιλάμε ήδη για σίγουρη επιτυχία.

Συγκρίνοντας το σενάριο του φιλμ με δουλειές του Στίβεν Κινγκ, ο διευθυντής της Fox, Στέισι Στάινερ, δήλωσε πως πρόκειται για μια ταινία που συναντά τη «Λάμψη» και το «Στη Φωλιά του Κούκου», με διάφορους νεαρούς μεταλλαγμένους να βρίσκονται μέσα σε ένα στοιχειωμένο σπίτι. Η αλήθεια είναι πως όλα αυτά ακούγονται εξαιρετικά ενδιαφέροντα και σίγουρα πρόκειται μια ταινία που έχει όλες τις προοπτικές για να δώσει νέα πνοή στο ήδη βαλτωμένο είδος των ταινιών με σούπερ ήρωες. Ελπίζουμε μόνο να είναι και τρομακτικό.

Το «The New Mutants» θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 13 Απριλίου 2018. Δείτε το τρέιλερ παρακάτω.


Διαβάστε ακόμα:

new mutants