Buzz

Ντάρεν Αρονόφσκι & Τζάρεντ Λέτο ξανά μαζί - 21 χρόνια μετά το «Ρέκβιεμ για Ενα Ονειρο»

στα 10

Δύο δεκαετίες μετά το «Requiem for a Dream», σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής ενώνουν ξανά δυνάμεις με νέο πρότζεκτ.

Ντάρεν Αρονόφσκι & Τζάρεντ Λέτο ξανά μαζί - 21 χρόνια μετά το «Ρέκβιεμ για Ενα Ονειρο»

Πρόσφατα γιόρτασε την 20η επέτειο από την πρεμιέρα του. Το «Ρέκβιεμ για Ενα Ονειρο», η δεύτερη ταινία της φιλμογραφίας του Ντάρεν Αρονόφσκι, ήταν μία σκληρή, επώδυνη φιλμική εμπειρία, η οποία εκεί, πάνω στην αλλαγή του μιλένιουμ, είχε ενώσει την επίτηδες ενοχλητική, βίαιη οπτική της με όλους όσους αποτύπωσαν κινηματογραφικά την αρχή της νέας χιλιετίας ως το βροντερό, κακόηχο τέλος του αμερικανικού ονείρου («Fight Club», «American Beauty», «American Psyco»). Κι έμεινε ως classic.

Σήμερα διαβάζουμε ότι ο Αρονόφσκι θα ξανασυναντηθεί στα κινηματογραφικά πλατό με τον τότε πρωταγωνιστή του, και σήμερα πλέον κάτοχο Οσκαρ, Τζάρεντ Λέτο.

Θυμηθείτε κι αυτό: Το «Ρέκβιεμ Για Ενα Ονειρο» είναι έτοιμο για το κοντινό του

Αρονόφσκι Λέτο 607 Σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής την εποχή του «Ρέκβιεμ για Ενα Ονειρο»

Ο Αρονόφσκι ανέλαβε να σκηνοθετήσει το «Adrift» κι ο Λέτο θα πρωταγωνιστήσει. Η ιστορία, βασισμένη σε βιβλίο του συγγραφέα του «The Ring», Κότζ Σουζούκι και θέλει ένα ψαράδικο καΐκι να πλησιάζει στον ανοιχτό ωκεανό ένα γιοτ που έστειλε ένα παράξενο SOS σήμα κινδύνου. Το σκάφος μοιάζει εγκατελειμμένο. Πρέπει να το ρυμουλκήσουν στη στεριά, αλλά μόνο ένας από το πλήρωμα του καϊκιού αναλαμβάνει να μπει στο γιοτ και να πλοηγήσει. Σύντομα θα καταλάβει γιατί όλοι οι υπόλοιποι έκαναν πίσω. Γιατί το αποκαλούν «στοιχειωμένο».

Ο Λέτο είναι αυτός που βρήκε το πρότζεκτ πριν χρόνια και το πήγε στον Αρονόφσκι, οπότε εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο παραμένει κι ως παραγωγός.

Ολα αυτά βέβαια θα ξεκινήσουν όταν ο Αρονόφσκι ολοκληρώσει το επόμενο ανακοινωμένο πρότζεκτ του: το πολύ ενδιαφέρον και προκλητικό «The Whale», με πρωταγωνιστή τον Μπρένταν Φρέιζερ.

Διαβάστε περισσότερα: