Buzz

The Whale: O Ντάρεν Αρονόφσκι ετοιμάζεται για την επόμενη ταινία του

στα 10

Βασισμένη στο θεατρικό του Σάμιουελ Ντ. Χαντερ, θα είναι μια παραγωγή της Α24.

The Whale: O Ντάρεν Αρονόφσκι ετοιμάζεται για την επόμενη ταινία του

Το «The Whale» ακολουθεί την ιστορία ενός άντρα που ζει απομονωμένος στο διαμέρισμά του, ναυαγισμένος στον καναπέ του, τρώγοντας μέχρις ότου ο θάνατος τον σταματήσει. Εχοντας φτάσει ήδη τα 270 κιλά, θα δώσει στον εαυτό του μια τελευταία ευκαιρία, δοκιμάζοντας να επανασυνδεθει με την κόρη του που έχει χρόνια να δει. Κι όπως θα ανακαλύψει, εκείνη δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια απόλυτα δυσαρεστημένη από την ζωή της έφηβη που δεν μασάει τα λόγια της και λέει τα πράγματα ακριβώς όπως τα βλέπει. Και με κάποιον τρόπο, η συνάντηση αυτών των δυο ανθρώπων, θα δώσει στον καθένα τους την δυνατότητα να κάνουν μια στροφή και να δούν τον κόσμο μέσα από μια διαφορετική ματιά.

Διαβάστε επίσης: Ο Αλεξ Γκάρλαντ του «Ex Machina» βρήκε τη νέα μούσα του στην Τζέσι Μπάκλεϊ

the whale 607

Το θεατρικό του Σάμιουελ Ντ. Χαντερ, βραβευμένο ανάμεσα σε άλλα με το GLAAD Media Award, περιγράφεται καυστικά αστείο και μακάβριο αλλά την ίδια στιγμή μεγαλόκαρδο και συγκινητικό, επίθετα που τα περισσότερα από αυτά δείχνουν απόλυτα ταιριαστά στον κινηματογραφικό κόσμο του Αρονόφκσι.

Ο Χάντερ που δηλώνει μεγάλος φάν του Αρονόφκσι απ΄ όταν στο πρώτο έτος των σπουδών του στο κολλέγιο είδε το «Ρέκβιεμ για Ενα Ονειρο», γράφει ήδη το σενάριο του φιλμ, ενώ ο Μπρένταν Φρέιζερ ράβει ήδη το fat suit του αφού θα αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο «The Whale».

Δείτε ακόμη: Το «Locked Down» του Νταγκ Λάιμαν είναι ένα heist movie που γυρίστηκε και διαδραματίζεται στην διάρκεια του lockdown