Industry

Covid 19: Κρούσματα σταματούν τα γυρίσματα δυο πολυαναμενόμενων σειρών κι ακυρώνουν θεατρική παράσταση

στα 10

Δε θελουμε να γίνουμε δυσάρεστοι, αλλά...

Covid 19: Κρούσματα σταματούν τα γυρίσματα δυο πολυαναμενόμενων σειρών κι ακυρώνουν θεατρική παράσταση

Οσο κι αν θέλουμε να αφήσουμε τον εφιάλτη της πανδημίας πίσω μας, μάλλον δεν έχουμε ξεμπερδέψει. H εξάπλωση της μετάλλαξης Δ έχει φέρει σοβαρά προβλήματα στην Μ. Βρετανία (320.000 κρούσματα μέχρι στιγμής), κι από όσα διαβάζουμε, διαδίδεται γοργά και στον υπόλοιπο πλανήτη.

Στην Αγγλία πάντως, έχει ήδη δημουργήσει μεγάλα εμπόδια στις παραγωγές - κινηματογραφικές, τηλεοπτικές, θεατρικές.

Δείτε κι αυτό: «House Of The Dragon»: Πρώτες φωτογραφίες από το πρίκουελ του «Game of Thrones»

House of the Dragon 607

Το «House of the Dragon», το πολυαναμενόμενο prequel του «Game of Thrones» σταμάτησε τα γυρίσματά του, καθώς μέλη του καστ και του συνεργείου διεγνώσθηκαν με Covid-19. Παρόλα αυτά, η παραγωγή έχει ανακοινώσει ότι θα ξεναξεκινήσουν τα γυρίσματα την Τετάρτη, με όλες τις προφυλλάξεις και τις προδιαγραφές που απαιτεί ο νόμος.

Αντιθέτως, ο Netflix σταμάτησε «επ' αορίστου» τα γυρίσματα του «Bridgerton», καθώς παρουσιάστηκαν αρκετά κρούσματα κορονοϊού στα μέλη του συνεργείου. Είναι η δεύτερη φορά που αυτό συμβαίνει στα γυρίσματα της σειράς, και η παραγωγή έχει πέσει έξω στους χρόνους και το κόστος της.

Θυμηθείτε κι αυτό: Το «Bridgerton» έσπασε τα κοντέρ τηλεθέασης στο Netflix

bridgerton 607

Τέλος, κι ο Κένεθ Μπράνα αναγκάστηκε να ακυρώσει την παράστασή του «The Browning Version» (Η Εκδοχή του Μπράουνινγκ) λόγω «όλο και περισσότερων κρουσμάτων, που καθυστέρησαν σημαντικά τις πρόβες».

Οι παραστάσεις θα ξεκινούσαν το φθινόπωρο στο Riverside Studios, στο Χάμερσιμθ του Λονδίνου, αλλά οι παραγωγοί αναγκάστηκαν να τραβήξουν την πρίζα, αντιμετωπίζονται μεγάλη ζημιά, καθώς πρόκειται για ένα πολύ ακριβό πρότζεκτ. Η επίσημη ανακοίνωση ενημερώνει ότι χάθηκαν τα 2/3 του χρονικού διαστήματος, διαθέσιμου για πρόβες. Κι ότι ο προγραμματισμός του θεάτρου δε θα επέτρεπε ανάλογη καθυστέρηση των παραστάσεων. Οπότε, η παράσταση ακυρώνεται.

Ολοι ελπίζαμε ότι οι εμβολιασμοί παγκοσμίως θα οδηγούσαν σε έναν χειμώνα διαφορετικό, από όσα ζήσαμε τα τελευταία δύο χρόνια. Αρχίζουμε κι ανησυχούμε έντονα όμως...

Διαβάστε περισσότερα: