Buzz

Happy Thanksgiving: η Κόρτνεϊ Κοξ αναπαριστά την πιο διάσημη σκηνή της από τα «Φιλαράκια»

στα 10

Ο Τσάντλερ μισούσε την Μέρα των Ευχαριστιών. Η Μόνικα αγαπούσε τον Τσάντλερ και ήθελε να τον κάνει να χαμογελάσει. Και θυμαστε τι έκανε. Χθες, η Κόρτνεϊ Κοξ το ξαναέκανε. Για να χαμογελάσουμε όλοι, στην καραντίνα μας.

Happy Thanksgiving: η Κόρτνεϊ Κοξ αναπαριστά την πιο διάσημη σκηνή της από τα «Φιλαράκια»

Το Thanksgiving episode ήταν πάντα που περίμενε κανείς, σε κάθε κύκλο των «Friends». Ηταν ιδιαίτερο, κάτι ξέθαβε, κάτι είχε. Από τον football ανταγωνσμό των Γκέλαρ, μέχρι το μίσος του κάποτε παχύσαρκου Γουίλ (Μπραντ Πιτ) για την Ρέιτσελ (Τζένιφερ Ανιστον). Από τον Τζόι που ορκιζόταν ότι θα έτρωγε όλη τη γαλοπούλα μόνος του (φορώντας το παντελόνι εγκυμοσύνης της Φίμπι), μέχρι τον Τσάντλερ. Που μισούσε τη μέρα γιατί μια τέτοια μέρα του ανακοίνωσαν οι γονείς του ότι χωρίζουν.

Και σε αυτό το επεισόδιο η Μόνικα θα κάνει κάτι για αυτόν. Για να τον κάνει να γελάσει. Κι εκείνος για πρώτη φορά θα της πει ότι την αγαπάει.

Παίξτε μαζί με την Κόρτνεϊ Κοξ: Friends' Trivia Quiz: Εσύ πόσες απαντήσεις βρήκες;

thanksgiving GIF

Tι κι αν έχουν περάσει 22 χρόνια από αυτό το επεισόδιο («The One With All the Thanksgivings»)

Η Κόρτνεϊ Κοξ βλέπει παντού το GIF της με τη γαλοπούλα στο κεφάλι να γίνεται viral στο Internet - κάθε Thanksgiving, κάθε χρονιά.

Κι ενώ, όπως το ομολογεί στο βίντεο, εκνευρίζεται, φέτος θεωρεί ότι είναι μία ξεχωριστή χρονιά. Κι αξίζει να γελάσουμε λίγο ακόμα.

Οπότε... από την κουζίνα του σπιτιού της, με όλες της τις ευχές, απολαύστε την να ανιπαριστά το χορό της γαλοπούλας!

Διαβάστε επίσης: