Buzz

Κρις Εβανς, να το πουλάκι

στα 10

Ο αγαπημένος μας Captain America πόσταρε κατά λάθος στο instagram ένα d* pic και γρήγορα το διέγραψε, αλλά όχι πριν ρίξει το ίντερνετ.

Κρις Εβανς, να το πουλάκι
φωτογράφιση Miller Mobley για το Men's Journal, Μάιος 2018

Δείτε το update 15.09 στο τέλος του κειμένου.

Στο πλαίσιο του ότι ο Κρις Εβανς είναι λαλίστατος στα social media, είναι σε περίοδο καραντίνας, άρα περνά περισσότερο χρόνο σπίτι του, είναι, βρε αδερφέ, άνθρωπος εκτός από υπερήρωας, ο ηθοποιός πόσταρε το Σάββατο στο λογαριασμό του στο instagram ένα ωραιότατο κοντινό (μην το ψάχνετε, αν και οι πιο επίμονοι κάτι θα βρουν...).

κρις εβανς 607

Για την ακρίβεια, ο Εβανς πόσταρε ένα βίντεο της οικογένειάς του να παίζει ένα ομαδικό παιχνίδι, μόνο που, το τέλος του βίντεο ακολούθησαν φωτογραφίες από τη συλλογή του iPhone του, μεταξύ των οποίων κι η εν λόγω αποκαλυπτική που, για να είμαστε ειλικρινείς, δεν ξέρουμε καν αν είναι δική του. Ο Εβανς πολύ γρήγορα διέγραψε το ποστ - αλλά όχι πριν το κοινό προλάβει να το δει, να κάνει μερικά screenshots και να γλεντήσει γενναιόδωρα.

Δείτε ακόμη: Πρωινός καφές με τον Πολ Ραντ και τον Κρις Εβανς. Οχι, δεν έχουμε καλύτερο

Κάποια από τα ωραιότερα σχόλια μιλούν για τον «πιο φανταστικό από τους "Τέσσερις Φανταστικούς"», για τον «America's Dick», για το «καλωσόρισμα στο νέο "μέλος" των Avengers» και άλλα γλαφυρά. Κι αν ο Κρις Εβανς απέφυγε να σχολιάσει και να συνεχίσει την γκάφα του, κάποιοι «δικοί» του άνθρωποι ανέλαβαν να διαχειριστούν την κατάσταση με χιούμορ.

Από τη μια ο συν-Εκδικητής, Μαρκ Ράφαλο:


Κι από την άλλη, εξαιρετικά, ο ηθοποιός αδελφός του Κρις, ο Σκοτ Εβανς:


Ναι, αυτές τις ζοφερές εποχές, έχουμε ανάγκη από λίγο fun, έστω κατά λάθος.

Update 15.09.

Ο Κρις Εβανς, αφού το σκέφτηκε δυο μέρες, έκανε την ωραιότερη, πιο έξυπνη και ακομπλεξάριστη ανατροπή της γκάφας του. Δείτε παρακάτω: