Buzz

Ο Μπράιαν Κράνστον να χειροκροτεί τις γυναίκες είναι η εικόνα που θα σου φτιάξει τη μέρα

στα 10

Βγήκε από το παράθυρο του καμαρινιού του και, σκαρφαλωμένος σ' ένα πεζούλι, φώναζε μαζί με τις γυναίκες διαδηλώτριες του Women’s March 2019!

Ο Μπράιαν Κράνστον να χειροκροτεί τις γυναίκες είναι η εικόνα που θα σου φτιάξει τη μέρα

Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς που ξεχώρισαν την τελευταία δεκαετία. Πέρα από την υποκριτική του στόφα, το ταλέντο, τις επιλογές, τα βραβεία, ο Μπράιαν Κράνστον όμως είναι πάντα (και) εξαιρετικά συμπαθής.

Είτε γιατί πρωταγωνιστεί μαζί με τον Στίβεν Κολμπέρ σε αυτοσαρκαστικό χορευτικό υπό τους ήχους Daft Punk (θυμάστε την εμφάνισή του στο Get Lucky του Κολμπέρ με all-star cast?), είτε γιατί χιουμοριστικά απειλεί τα παιδιά να τρώνε όλο το φαγητό τους, είτε γιατί απλά μιλά για τα αγαπημένα του σκυλιά (στην press conference του «Isle of Dogs»).

Θυμηθείτε κι αυτό: Ο Αντονι Χόπκινς γράφει γράμμα θαυμασμού στον Μπράιαν Κράνστον!

Την προηγούμενη Κυριακή στη Νέα Υόρκη (και σε άλλες πόλεις της Αμερικής), πραγματοποιήθηκε το Women’s March 2019 - η διαδήλωση για φυλετική ισότητα που έγινε επιτακτική παράδοση στα χρόνια του Τραμπ.

Bryan Cranston 607

Καθώς η διαδήλωση πέρασε κι από το Broadway, ο Κράνστον που προετοιμαζόταν για την απογευματινή παράσταση του «Network» στο Belasco Theater, όπου και πρωταγωνιστεί, βγήκε έξω από το παράθυρό του καμαρινιού του, σκαρφαλωμένος κυριολεκτικά σ' ένα στενό πεζούλι, χαμογελούσε, φώναζε και χειροκροτούσε με τις γυναίκες.

«Ενθουσιάστηκα που ήμουν εκεί για να υποστηρίξω, έστω κι έτσι, τις δυνατές αυτές γυναίκες κάθε ηλικίας, κάθε χρώματος, κάθε κοινωνικής τάξης» δήλωσε.

Δείτε τι συνέβη στα social media όταν τον πήραν είδηση!

.

.

.

.