Buzz

Ο Αντονι Χόπκινς γράφει γράμμα θαυμασμού στον Μπράιαν Κράνστον!

στα 10

Ο Sir Αντονι Χόπκινς είδε μέσα σε δύο εβδομάδες όλες τις σεζόν του «Breaking Bad» κι έγραψε ένα γράμμα στον Μπράιαν Κράνστον: «Είστε ο καλύτερος ηθοποιός που έχω δει. Στη ζωή μου». Διαβάστε το, ολόκληρο.

Ο Αντονι Χόπκινς γράφει γράμμα θαυμασμού στον Μπράιαν Κράνστον!

Eχουν περάσει δύο εβδομάδες από το φινάλε του «Breaking Bad» και οι συγκινήσεις δεν σταματούν. Μόλις κυκλοφόρησε ένα γράμμα που υπογράφει ο πιο αγαπημένος «κακός» της κινηματογραφική ιστορίας, ο Αντονι «Χάνιμπαλ Λέκτερ» Χόπκινς, με το οποίο υποκλίνεται στον Μπράντον Κράνστον. Οποιος έχει τύχει να συναντήσει τον οσκαρικό Βρετανό ηθοποιό, όποιος έχει έρθει αντιμέτωπος με το φλέγμα και την αλαζονεία του έστω και για λίγα λεπτά, γνωρίζει πολύ καλά ότι τέτοιες στιγμές δημόσιας παραδοχής είναι εξαιρετικά σπάνιες. Ο Χόπκινς πρέπει να έπαθε την πλάκα του με το «Breaking Bad». Τόσο που υπογράφει ως «Τόνι Χόπκινς» την επιστολή. Στοιχηματίζουμε ότι δεν επιτρέπει σε πάρα πολύ κόσμο να τον αποκαλούν Τόνι.

Το λέει κι ο ίδιος - μόλις ξεκίνησε δεν μπορούσε να σταματήσει. «Είδα όλες τις σεζόν μέσα σε δύο εβδομάδες εθιστικού μαραθωνίου» αναφέρει στο γράμμα του. «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Ευφυές! Η ερμηνεία σας ως ''Γουόλτερ Γουάιτ" είναι το καλύτερο δείγμα ηθοποιίας που έχω δει. Στη ζωή μου!»

Το γράμμα το οποίο πρωτοεμφανίστηκε στην σελίδα του συμπρωταγωνιστή του Κράνστον, Στίβεν Μάικλ Κιεζάντα, στο Facebook, κατέβηκε λίγες ώρες μετά - όπως και το σχετικό ποστ του στο twitter. Oμως το ρεπορτάζ του Hollywood Reporter επιβεβαιώνει ότι είναι αυθεντικό κι ανήκει όντως στον Αντονι Χόπκινς.

1

Διαβάστε το λοιπόν ολόκληρο:

Αγαπητέ κύριε Κράνστον,

Ηθελα να σας γράψω και βρήκα τα στοιχεία σας μέσω του Τζέρεμι Μπάρμπερ, καθώς, από ό,τι καταλαβαίνω η UTA εκπροσωπεί και τους δυο μας.

Μόλις ολοκλήρωσα έναν μαραθώνιο του «Breaking Bad» - από το πρώτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν, μέχρι το τελευταίο της πέμπτης που κατέβασα από το amazon. Συνολικά δύο εβδομάδες (εθιστικής) θέασης.

Δεν έχω ξαναδεί ποτέ τίποτα παρόμοιο. Ευφυές!

Η ερμηνείας σας ως Γουόλτερ Γουάιτ είναι το καλύτερο δείγμα ηθοποιίας που έχω δει - στη ζωή μου! Υπάρχει, το ξέρετε, τόσο μεγάλη δηθενιά και τόση σιχαμένη σαχλαμάρα στη δουλειά μας που κάπως έχω χάσει την πίστη μου στα πάντα -είναι η αλήθεια.

Ομως η δουλειά που κάνατε ήταν θεαματική - δηλώνω απόλυτα θαμπωμένος. Κι αυτό που βρήκα απίστευτο είναι η υπεροχή όλων των συντελεστών, σε όλες τις θέσεις παραγωγής. Πώς το καταφέρατε αυτό; Για πέντε ή έξι συνεχόμενα χρόνια; Πώς οι παραγωγοί (κι εσείς ανάμεσά τους), οι σεναριογράφοι, οι σκηνοθέτες, οι διευθυντές φωτογραφίας - όλα τα τμήματα καταφέρατε να διατηρήσετε την πειθαρχία και τον έλεγχο, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι (δυστυχώς έχουμε ξεφτίσει τη λέξη) θεϊκό;

Γιατί κάτι που ξεκίνησε ως μαύρη κωμωδία, το αναγάγατε σε λαβύρινθο αίματος, βιβλικής καταστροφής, κόλασης. Η σειρά έπαιξε σαν Σαιξπηρική ή αρχαία Ελληνική τραγωδία.

Αν μπορείτε, σας παρακαλώ, μεταφέρετε το θαυμασμό μου σε όλους τους συναδέλφους σας - την Ανα Γκαν, τον Ντιν Νόρις, τον Ααρον Πολ, την Μπέτσι Μπραντ, τον Αρ Τζέι Μίτε, τον Τζόναθαν Μπανκς, τον Στίβεν Μάικλ Κιεζάντα - όλους! Ολοι παρέδωσαν μαθήματα μεγάλης υποκριτικής τέχνης με τις ερμηνείες τους. Η λίστα είναι πολύ μεγάλη.

Σας ευχαριστώ. Αυτού του είδους η αριστοτεχνική δουλειά είναι σπάνια και όταν, κάποια φορά, συμβαίνει -όπως σ' αυτή την επική σειρά- μου αποκαθιστά την ελπίδα μου για το μέλλον. Είστε ο καλύτερος ηθοποιός που έχω δει στη ζωή μου.

Ολα αυτά μπορεί να σας ακούγονται ως ένα μάτσο φτηνές κολακείες. Αλλά δεν είναι. Πλησιάζουν μεσάνυχτα εδώ στο Μαλιμπού, κι απλά ένιωσα την ανάγκη να σας γράψω.

Δεχθείτε τα συγχαρητήρια και τον πιο βαθύ σεβασμό μου. Είστε πραγματικά, ένας μεγάλος, μεγάλος ηθοποιός.

Με εκτίμηση,

Τόνι Χόπκινς

2Πιο βραβείο ΕΜΜΥ - για αυτό το γράμμα πανηγυρίζουν

Διαβάστε ακόμη: