Νέα

Δεν τρώνε τα παιδιά σας το φαγητό τους; Αναλαμβάνει ο Μπράιαν Κράνστον!

στα 10

Ο Μπράιαν Κράνστον ανέλαβε να φοβερίζει τους μικρούς του φανς, όταν δεν τρώνε το φαγητό τους, διαβάζοντας με Breaking Bad φωνή το politically incorrect παραμύθι «You Have to F*cking Eat» του Aνταμ Μάνσμπαχ.

Δεν τρώνε τα παιδιά σας το φαγητό τους; Αναλαμβάνει ο Μπράιαν Κράνστον!

Μην καταφεύγετε σε απειλές παλιότερων γενιών. Οχι δεν υπάρχουν μπαμπούλες, όχι δε θα έρθει η τσιγγάνα να τα πάρει, όχι δε θα φωνάξετε τον αστυνομικό (ειδικά αυτόν!) Ομως, οι μικροί και οι μικρές σας νταήδες που δεν κοιμούνται στην ώρα τους, ή δεν τρώνε τα λαχανικά τους και σηκώνουν τον κόσμο στο πόδι, μπορούν να βρουν το δάσκαλό τους (ένα δάσκαλο... χημείας). Μετά το επιτυχημένο audio-book «Go the F--k To Sleep» που αφηγήθηκε με τη σήμα κατατεθέν Pulp Fiction φωνή του ο Σάμιουελ Τζάκσον πριν από λίγα χρόνια, ο συγγραφέαων των politically incorrect παραμυθιών Aνταμ Μάνσμπαχ, επιστρέφει.

Και έχει βρει, για ακόμα μία φορά, τον ιδανικό αφηγητή. Ο Μπράιαν Κράνστον, ο υπερταλαντούχος ηθοποιός που πλέον ξεπερνά και την «Breaking Bad» δικαιότατη απήχησή του με ακόμα περισσότερους δυνατούς ρόλους, ανέλαβε να φοβερίσει τους μικρούς σας τύραννους που επιμένουν ότι δεν πεινάνε, φτύνουν την μπουκιά τους, κλείνουν ερμητικά το στόμα και... ζητάνε παγωτό λίγο πριν γλαρώσουν για ύπνο. «Υοu have to f*cking eat!» ο τίτλος του νέου παιδικού (;) βιβλίου του Μάνσμπαχ, το οποίο πουλάει (συγχωρήστε μας το λογοπαίγνιο) σα ζεστό ψωμάκι. Ισως γιατί είναι πολλοί οι γονείς εκεί έξω που επιθυμούν να ακούσουν κάποιον να τα λέει... αμάσητα στα παιδιά τους.

You have to Fucking Eat

«Ω, τώρα πεινάς ε; Tough shit, η κουζίνα έκλεισε!» λέει με σαδιστική φωνή αλά Γουόλτερ Γουάιτ.

Ελπίζουμε να βγει κάτι αντίστοιχο για τους ενήλικες, που πρέπει να σταματήσουν τις γουρουνιές και να κάνουν δίαιτα. Θα έκανε θραύση!

Δείτε το promo του βιβλίου εδώ:

.

ΥΓ. Στην Αγγλία, την αντίστοιχη έκδοση διαβάζει ο Στίβεν Φράι και την βρήκαμε ολόκληρη:

.

Διαβάστε περισσότερα: