Industry

Blockbusters: Το καλοκαίρι 2020 αναβάλλεται

στα 10

Κι ο Τζέιμς Κάμερον αναλαμβάνει να ενημερώσει προσωπικά τους fans των «Avatar»...

Flix Team
Blockbusters: Το καλοκαίρι 2020 αναβάλλεται

«Είναι πια ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει καμία βεβαιότητα,» γράφει το στούντιο της Disney στη νέα επίσημη ανακοίνωσή του - το μόνο βέβαιο, μάλλον είναι ότι οι πολυαναμενόμενες, big budget ταινίες του 2020 κι ειδικά τα blockbusters του καλοκαιριού, θα μας έρθουν ως χριστουγεννιάτικα δώρα ή θα μας υποδεχτούν το 2021.

Διαβάστε ακόμη: Η ταινία που περιμένεις θα αργήσει να 'ρθει

Επ' αόριστον ανέβαλλε η Disney την έξοδο της «Mulan» στις αίθουσες, ομοίως και το «The French Dispatch» του Γουες Αντερσον, ενώ το επόμενο «Star Wars» και τα πρώτα sequel του «Avatar» του Τζέιμς Κάμερον μεταφέρονται κατά ένα χρόνο.

mulan 607

Ο Κάμερον ανέλαβε να ενημερώσει τους fans ο ίδιος, στο λογαριασμό του στο twitter, όπου εξήγησε ότι, ενώ τα γυρίσματα του live-action μέρους των ταινιών συνεχίζονται στη Νέα Ζηλανδία, η παραγωγή του VR κομματιού, στο Λος Αντζελες, καθυστερεί, με αποτέλεσμα η ημερομηνία εξόδου του Δεκεμβρίου 2021 να είναι, πια, ανέφικτη. «Κανείς δεν νιώθει πιο απογοητευμένος από εμένα γι' αυτή την καθυστέρηση,» μοιράζεται ο Κάμερον. Οπως φαίνεται, τα τέσσερα σίκουελ του «Avatar», που ήδη απέχουν μια δεκαετία από την πρώτη ταινία, θα μοιραστούν στις επόμενες χρονιές, με το «Avatar 5», καλά να είμαστε, να βγαίνει στις αίθουσες το 2028!


Οι ταινίες της Disney που, ως τώρα, δεν έχουν μετακινηθεί, είναι η «Black Widow» που εξακολουθεί να ετοιμάζεται για τις 6 Νοεμβρίου και το «Soul» της Pixar που παραμένει για τις 20 Νοεμβρίου. Ας μην ξεχνάμε ότι, θεωρητικά, τον Οκτώβριο θα δούμε τη «Wonder Woman 1984» κι ότι το «No Time to Die», η πρώτη μεγάλη ταινία που ανέβαλε, στην αρχή της πανδημίας, την ημερομηνία εξόδου της, δεν την έχει αλλάξει, προς το παρόν, από τις 20 Νοεμβρίου.

Διαβάστε ακόμη: Προσεχώς Σινεμά! Αυτές είναι οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες μέχρι και το καλοκαίρι του 2021