Buzz

Τα γυρίσματα του «Avatar 2» αρχίζουν και πάλι αυτή την εβδομάδα

στα 10

Τα γυρίσματα είχαν σταματήσει λόγω πανδημίας και τα νέα ανακοίνωσε στο Ιnstagram ο παραγωγός της ταινίας Τζον Λαντάου.

Τα γυρίσματα του «Avatar 2» αρχίζουν και πάλι αυτή την εβδομάδα

Το πολυαναμενόμενο σίκουελ του «Avatar» χρειάστηκε 10 χρόνια για να ξεκινήσει την παραγωγή και μπορεί τα γυρίσματα να έχουν σταματήσει από τον Μάρτιο λόγω Covid-19, αλλά σίγουρα κανείς δεν θα αφήσει μια πανδημία να χαλάσει τα σχέδια του Τζέιμς Κάμερον.

Ο παραγωγός της ταινίας Τζον Λαντάου δημοσίευσε την προηγούμενη εβδομάδα στο Instagram του μια νέα φωτογραφία από το σετ της ταινίας μαζί με μερικά νέα πως τα γυρίσματα του «Avatar 2» ξαναξεκινούν αυτή την εβδομάδα στη Νέα Ζηλανδία.

Διαβάστε ακόμα: O Τζέιμς Κάμερον έχει μια και μοναδική guilty pleasure ταινία

Ο Κάμερον έχει σκοπό να γυρίσει τέσσερα σίκουελ το ένα πίσω από το άλλο, κι ενώ τα γυρίσματα είχαν σταματήσει, ο ίδιος συνέχιζε να δουλεύει πάνω στην ταινία μαζί με την εταιρεία των εφέ Weta Digital και, παρόλο τα όσα έχουν συμβεί με την πανδημία, παραμένει αρκετά αισιόδοξος στο ότι το πρώτο από αυτά θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2021.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Σαμ Γουόρθινγκτον, Ζόι Σαλντάνα, Σιγκούρνεϊ Γουίβερ, Κέιτ Γουίνσλετ, Μισέλ Γέο, Βιν Ντίζελ, Ντίλιπ Ράο, Στίβεν Λανγκ και Τζόελ Ντέιβιντ Μουρ. Το «Avatar 2» θα βγει στις αίθουσες στις 27 Δεκεμβρίου 2021 με τις υπόλοιπες ταινίες να ακολουθούν τον Δεκέμβριο του 2023, 2025 και 2027 αντίστοιχα.

Διαβάστε ακόμα: