Buzz

O Τζέιμς Κάμερον έχει μια και μοναδική guilty pleasure ταινία

στα 10

Στη συνέντευξη που έδωσε στο πρόσφατο τεύχος του περιοδικού Empire, o Κάμερον αποκάλυψε ποια ταινία του προσφέρει την παρηγοριά που χρειάζεται αυτές τις δύσκολες μέρες.

O Τζέιμς Κάμερον έχει μια και μοναδική guilty pleasure ταινία

Ο Τζέιμς Κάμερον τον τελευταίο καιρό εργάζεται σκληρά πάνω στα σίκουελ του «Avatar», αλλά αυτή την περίοδο λόγω της πανδημίας του Covid-19 και με την παραγωγή να έχει σταματήσει, o ίδιος και η οικογένειά του έχουν κλειστεί στο σπίτι και απολαμβάνουν λίγες στιγμές χαλάρωσης. Ετσι τι καλύτερο για τον ίδιον από το να απολαύσει ξανά μια από τις πιο αγαπημένες guilty pleasure ταινίες του, αυτή του «Resident Evil» σε σκηνοθεσία Πολ Γ. Σ. Αντερσον.

Σε μια συνέντευξή στο πρόσφατα εορταστικό τεύχος του περιοδικού Empire για το σινεμά, ο ίδιο αποκάλυψε βρίσκει παρηγοριά αυτή την περίοδο στο να βλέπει την πρώτη ταινία της σειράς λέγοντας «μια από τις guilty pleasure ταινίες η οποία πιστεύω πως είναι αρκετά καλοφτιαγμένη είναι το “Resident Evil”.»

Διαβάστε ακόμα: Ασχημα νέα: η Σαρλίζ Θερόν δε θα είναι η Furiosa στο prequel που ετοιμάζει ο Τζορτζ Μίλερ

resident evil 607

Σίγουρα για αρκετούς το πρώτο «Resident Evil» θεωρείται από αρκετούς και το καλύτερο της σειράς, με ό,τι και αν μπορεί να σημαίνει αυτό για ένα franchise που το καλύτερο δεν ξεπερνάει ούτε στο ελάχιστο τη μετριότητα. Βέβαια τα περισσότερα εύσημα για την ταινία δεν τα έδωσε στον Αντερσον αλλά στην Μισέλ Ροντρίγκεζ, η οποία παρεμπιπτόντως πρωταγωνιστεί στο «Avatar», λέγοντας πως «βλέποντας την Ροντρίγκεζ σε αυτή την ταινία να κινείτε σαν ένα άγριο πλάσμα είναι πραγματικά υπέροχο.»

Οσο αφορά το πρώτο σίκουελ του «Avatar» αυτό αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες, καλώς εχόντων των πραγμάτων, τα Χριστούγεννα του 2021.

Διαβάστε ακόμα: Ο Τζέιμς Κάμερον ελπίζει ο κόσμος να βαρεθεί επιτέλους τους «Εκδικητές»