Buzz

Η Κέιτ Γουίνσλετ είναι περίεργη μπλε

στα 10

Για την ακρίβεια, η ηθοποιός θα έπαιρνε οποιοδήποτε χρώμα, προκειμένου να παίξει στα σίκουελ του «Avatar», για τον γουρλή σκηνοθέτη της, Τζέιμς Κάμερον.

Η Κέιτ Γουίνσλετ είναι περίεργη μπλε

Εχουν περάσει ακριβώς 20 χρόνια απ' όταν ο Τζέιμς Κάμερον και η Κέιτ Γουίνσλετ (κι ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο για να είμαστε ακριβείς), έγραψαν καλλιτεχνική, τεχνική και εισπρακτική ιστορία με τον «Τιτανικό»: η ταινία έβαλε στο χάρτη των σταρ τη νεαρή Βρετανίδα ηθοποιό, κέρδισε 11 βραβεία Οσκαρ κι έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ στο box office, ώσπου να την εκτοπίσει η επόμενη ταινία του Τζέιμς Κάμερον, το «Avatar».

Δείτε ακόμη: Η ιστορία της επιστημονικής φαντασίας δια χειρός Τζέιμς Κάμερον

κέιτ γουίνσλετ 607

Τώρα που ο Κάμερον ετοιμάζει τα (πολλαπλά) σίκουελ τού «Avatar», η Κέιτ Γουίνσλετ ανακοίνωσε ότι έφτιαξε βαλίτσες για την Πανδώρα. Δεν είναι, ακόμα, γνωστό σε πόσα από τα σίκουελ θα εμφανίζεται η Γουίνσλετ (ο Κάμερον γυρίζει τώρα τις ταινίες «Avatar 2» και «Avatar 3» ταυτόχρονα και μετά θα πιάσει δουλειά στα 3 και 4 μαζί επίσης), αλλά σίγουρα θα κάνει την αρχή στο «Avatar 2», ενδεχομένως βαμμένη μπλε, σε ρόλο που θα αποκαλυφθεί εν καιρώ, πιθανότατα όταν η ταινία θα βγαίνει στις αίθουσες, τον Δεκέμβριο 2020.

Πολύ νωρίτερα απ' αυτό, ωστόσο, θα έχουμε την ευκαιρία να ευχαριστηθούμε Κέιτ Γουίνσλετ, στα φυσιολογικά της χρώματα, στο «Wonder Wheel» του Γούντι Αλεν και στο «The Mountain Between Us», δίπλα στον Ιντρις Ελμπα.

Διαβάστε ακόμη: