Buzz

O Τζον Μπογιέγκα έχει αφήσει πίσω του τον Φιν και τα «Star Wars»

στα 10

Και ειδικά μετά και το απογοητευτικό «Star Wars: Skywalker Η Ανοδος», ποιος μπορεί να διαφωνήσει μαζί του;

O Τζον Μπογιέγκα έχει αφήσει πίσω του τον Φιν και τα «Star Wars»

Μετά και την απογοητευτική αποδοχή του «Star Wars: Skywalker Η Ανοδος», to οποίo σηματοδοτούσε και τη λήξη της νέας τριλογίας, τόσο από τους φανς αλλά και από τους ίδιους τους ηθοποιούς, αρκετοί ήταν εκείνοι οι πρωταγωνιστές των ταινιών που άρχισαν να δηλώνουν, ο ένας πίσω από τον άλλον, πως δεν πρόκειται να επιστρέψουν ξανά σε έναν γαλαξία πολύ πολύ μακριά. Πριν λίγες μέρες ο πρωταγωνιστής του «Solo» Αλντεν Ερενραϊκ δήλωσε πως δεν είναι σίγουρος εάν θέλει να επιστρέψει στο ρόλο του Χαν Σόλο και χτες ο Τζον Μπογιέγκα έγραψε σε μια ανάρτησή του στο Instagram πως έχει προχωρήσει παραπέρα από το ρόλο του Φιν.

Ο Μπογιέγκα ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram με τον ίδιο να προετοιμάζεται να επιστρέψει στα γυρίσματα μετά κορωνοϊού και ένας φαν του έγραψε πως θα ήθελε να δει τον Φιν ντυμένο στα μαύρα με ένα πράσινο φωτόσπαθο, με τον ίδιο να απαντάει «lol όχι ευχαριστώ. Εχω προχωρήσει.» Από ό,τι φαίνεται, μάλιστα, με παλιότερες δηλώσεις τους, και οι συμπρωταγωνιστές του Οσκαρ Αϊζακ και Ντέιζι Ρίντλεϊ έχουν την ίδια γνώμη με αυτόν.

Διαβάστε ακόμα: Ο Τζον Μπογιέγκα ξεσπά σε κλάματα και δίνει έναν παθιασμένο λόγο στις διαδηλώσεις του #BlackLivesMatter

star wars 607

Οταν ο Αϊζακ ανέβασε μια φωτογραφία από τα γυρίσματα του «Dune», ο Μπογιέγκα σχολίασε «γιατί δεν είχαμε κάτι τέτοιο στο Star Wars;», ενώ μάλιστα είχε πει πως κάποια μέρα θα μοιραστεί τις σκέψεις του για τη νέα τριλογία, όπως έκαναν και οι ηθοποιοί του «Game of Thrones» μετά και το απογοητευτικό φινάλε της σειράς. Για αρκετούς ο χαρακτήρας του Φιν ήταν σημαντικός, με μια δυνατή ιστορία να τον συνοδεύει, αλλά από ό,τι φαίνεται η νέα τριλογία δεν ήξερε πώς να τον διαχειριστεί με αποτέλεσμα να τον έχει απλώς ως comic relief.

Πάντως για την ώρα η Lucasfilm έχει αποφασίσει να κάνει ένα διάλειμμα από τις ταινίες Star Wars, προσπαθώντας να ανασυνταχθεί για να βρει έτσι τον σωστό τρόπο με τον οποίο θα προσεγγίσει τις ιστορίες αλλά και τους πολυαγαπημένους ήρωες στο μέλλον.

Διαβάστε ακόμα: May the 4th be with you! Αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες στιγμές του «Star Wars»