Buzz

May the 4th be with you! Αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες στιγμές του «Star Wars»

στα 10

Για να γιορτάσουμε τη φετινή Star Wars Day, επιλέξαμε τις καλύτερες στιγμές από τις ταινίες και σειρές του «Πολέμου των Αστρων» που, όλα αυτά τα χρόνια, κατάφεραν να μας γεμίσουν δέος, χαρά και να μας συγκινήσουν.

May the 4th be with you! Αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες στιγμές του «Star Wars»

Σήμερα είναι 4 Μαϊου και το Star Wars γιορτάζει. Φανς από όλο τον κόσμο τον κόσμο γιορτάζουν το σύμπαν, τις ταινίες, τους ήρωες, τους κακούς αλλά και τις περιπέτειες εκείνες που ο Τζορτζ Λούκας μας χάρισε με τις ταινίες του (κι όχι μόνο).

Και μπορεί το φετινό Star Wars Celebration να γιορταστεί αποκλειστικά online φέτος, λόγο κοραναϊού, εμείς εδώ στο Flix αποφασίσαμε να δώσουμε τον δικό μας φόρο τιμή στο σύμπαν και τους χαρακτήρες εκείνους που μας έκαναν να ονειρευτούμε και να μας ταξιδέψουν σε έναν γαλαξία πολύ πολύ μακριά. Ετσι, συγκεντρώσαμε τις σκηνές εκείνες που μας προκάλεσαν δέος, μας γέμισαν χαρά ή μας συγκίνησαν από τις ταινίες και σειρές αυτές οι οποίες άφησαν τον δικό τους αντίκτυπο τόσο στην ποπ κουλτούρα αλλά και θα συνεχίζουν να το κάνουν για πολλές γενιές ακόμα.


[Η έκφραση «May the 4th be with you» λέγεται ότι λανσαρίστηκε πρώτη φορά στις 4 Μαΐου του 1979 σε μια καταχώρηση που έβαλαν στη Τhe London Evening News τα μέλη του συντηρητικού κόμματος στη Μ.Βρετανία μετά την εκλογή της Μάργκαρετ Θάτσερ («"May the Fourth Be with You, Maggie. Congratulations"). Παρόλο που κανείς από τον Λούκας, τις εταιρίες παραγωγής και τώρα την Disney δεν έχει επισημοποιήσει την Star Wars Day, εδώ και χρόνια γιορτάζεται με events και κάθε επισημότητα σε όλον τον κόσμο.]

Η μάχη των Ομπι Γουάν Κενόμπι και Κουάι Γκον Τζιν εναντίον του Νταρθ Μολ από το «Star Wars Επεισόδιο Ι – Η Αόρατη Απειλή»


O Ομπι Γουάν Κενόμπι επισκέπτεται τους Κλώνους στον πλανήτη Καμίνο από το «Star Wars Επεισόδιο ΙΙ – Η Επίθεση των Κλώνων»


Execute order 66 από το «Star Wars Επεισόδιο ΙΙI – Η Εκδίκηση των Σιθ»


H εμφάνιση του Νταρθ Βέιντερ από το «Star Wars Rogue One»


H πρώτη συνάντηση του Χαν Σόλο με τον Chewbacca «Solo A Star Wars Story»


H εισαγωγική σκηνή από το «Star Wars Επεισόδιο ΙV – Μια Νέα Ελπίδα»


Αυτή η ανατροπή από το «Star Wars Επεισόδιο V – Η Αυτοκρατορία Αντεπιτίθεται»


Λουκ εναντίον Νταρθ Βέιντερ από το «Star Wars Επεισόδιο VI – Η Επιστροφή των Jedi»


O Χαν και ο Chewie επιστρέφουν στο Millennium Falcon από το «Star Wars Επεισόδιο VIΙ – Η Δύναμη Ξυπνά»


O Λουκ συναντά και πάλι την Λέια από το «Star Wars Επεισόδιο VIΙI – Οι Τελευταίοι Jedi»


H τελική μάχη από το «Star Wars Επεισόδιο VIΧ – Skywalker Η Ανοδος»


Baby Yoda moments από το «The Mandalorian»


Ασόκα Τάνο εναντίον Νταρθ Μολ από το «Clone Wars»


Bonus: Ο Τζον Γουίλιαμς διευθύνει την Φιλαρμονική Ορχήστρα της Βιέννης η οποία παίζει το Imperial March, σε μια από τις καλύτερες εκτελέσεις του.