Buzz

Ο «Elvis» του Μπαζ Λούρμαν θα κάνει την πρεμιέρα του στις Κάννες

στα 10

Το 75ο Φεστιβάλ των Καννών θα πραγματοποιηθεί φέτος από τις 17 έως τις 28 Μαΐου.

Ο «Elvis» του Μπαζ Λούρμαν θα κάνει την πρεμιέρα του στις Κάννες

Αν και το πλήρες πρόγραμμα του 75ου Φεστιβάλ των Καννών θα ανακοινωθεί μέσα στην τρίτη εβδομάδα του Απριλίου, ήδη μάθαμε χτες πως ένα από τα πιο αναμενόμενα blockbuster του καλοκαιριού, το «Top Gun: Maverick», θα κάνει την πρεμιέρα του εκτός συναγωνισμού στο φεστιβάλ.

Τώρα άλλη μια μεγάλη ταινία ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Κρουαζέτ για την δική της πρεμιέρα. Το Deadline αναφέρει πως το «Elvis» του Μπαζ Λούρμανθα κάνει τελικά την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ των Κάννων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί φέτος από τις 17 έως τις 28 Μαΐου, κάτι που για αρκετούς ήταν αναμενόμενο.

Διαβάστε ακόμα: Ο Μπαζ Λούρμαν μάς χαρίζει λίγο Ελβις (δηλαδή λίγο hot Οστιν Μπάτλερ)

elvis

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Οστιν Μπάτλερ (ο Τεξ Γουάτσον της οικογένειας του Μάνσον στο «Κάποτε στο... Χόλιγουντ» του Κουέντιν Ταραντίνο) στον ρόλο του Ελβις, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει συνυποψήφιους πρωταγωνιστές όπως τους Ανσελ Ελγκορτ, Μάιλς Τάιλερ, Ααρον Τέιλορ-Τζόνσον και Χάρι Σταίλς. Μαζί του πρωταγωνιστούν και οι Ολίβια Ντεχόνγκε, Γιόλα Κουάρτεϊ, Λουκ Μπρέισι, Ντάκρε Μοντγκόμερι και ο πρόσφατα υποψήφιος για Οσκαρ Σκότι Σμιτ-ΜακΦι.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό για το αν η ταινία του Λούρμαν θα είναι στο διαγωνιστικό τμήμα ή εκτός συναγωνισμού, κάτι που φαίνεται πως θα ξεκαθαρίσει καθώς πλησιάζουμε στην ημερομηνία ανακοίνωσης του προγράμματος. Η ταινία «Elvis» αναμένεται στις αμερικάνικες αίθουσες στις 24 Ιουνίου.

elvis