Buzz

Ο Αντόνιο Μπαντέρας γιορτάζει σήμερα τα 60 του χρόνια (κι ανακοινώνει πως έχει κορονοϊό)

στα 10

Με μήνυμά του στο Twitter, ο Ισπανός ηθοποιός αποκάλυψε ότι γιορτάζει τα γενέθλιά του σε συνθήκες καραντίνας.

Ο Αντόνιο Μπαντέρας γιορτάζει σήμερα τα 60 του χρόνια (κι ανακοινώνει πως έχει κορονοϊό)

«Θέλω να προσθέσω ότι είμαι σχετικά καλά, απλώς λίγο πιο κουρασμένος απ' ότι συνήθως και σίγουρος πως θα αναρρώσω το συντομότερο ακολουθώντας τις ιατρικές συμβουλές που ελπίζω ότι θα με κάνουν να ξεπεράσω την επιδημία στην οποία είμαι θετικός όπως και πολλοί άνθρωποι σε όλον τον πλανήτη.»

Με αυτά τα λόγια, ο Αντόνιο Μπαντέρας, με μήνυμά του στο Twitter, ανακοίνωσε στους φανατικούς του θαυμαστές πως είναι θετικός στον Covid-19, ακριβώς την ημέρα των 60ών γενεθλίων του.

«Θα εκμεταλλευτώ την απομόνωση για να διαβάσω, να γράψω και να ξεκουραστώ, συνεχίζοντας να κάνω σχέδια για να δώσω νόημα στα 60 μου χρόνια που ήρθαν γεμάτα από πόθο και ψευδαισθήσεις.»

Οπως αναφέρει και η Guardian στο ρεπορτάζ της, δεν είναι γνωστό σε ποιο σημείο του πλανήτη βρίσκεται σε καραντίνα ο ηθοποιός. Κανονικά ζει μόνιμα στην Αγγλία, αλλά έχει σπίτια και στην Ισπανία και στη Νέα Υόρκη.

Ο Αντόνιο Μπαντέρας είναι ακόμη ένας από τους διάσημους αυτού του κόσμου που προστίθεται στη μεγάλη λίστα όσων βρέθηκαν θετικoί στον Covid-19 και τον ξεπέρασαν, ανάμεσά τους ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον, ο Ιντρις Ελμπα, ο Μελ Γκίμπσον, η Μαριάν Φέιθφουλ και η Ολγκα Κιριλένκο.

Διαβάστε ακόμη: Ο Πέδρο Αλμοδόβαρ εκθέτει τη Madonna για όσα έκανε σ' εκείνο το δείπνο του «Truth or Dare» (όταν παρενόχλησε τον Αντόνιο Μπαντέρας)