Buzz

Στην καραντίνα της, η Εϊμι Σούμερ αποφάσισε να μάθει να μαγειρεύει (για καλό σκοπό!)

στα 10

Βοηθάει κι ότι ο άντρας της είναι αναγνωρισμένος επαγγελματίας σεφ...

Στην καραντίνα της, η Εϊμι Σούμερ αποφάσισε να μάθει να μαγειρεύει (για καλό σκοπό!)

Στη διάρκεια της απομόνωσής της στο σπίτι, η Εϊμι Σούμερ αποφάσισε να κάνει κάτι που θα προσφέρει και στην ίδια και στην τηλεόραση και σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Μαζί με τον άντρα της, τον σεφ Κρις Φίσερ, θα γυρίσουν, στο σπίτι τους, για το Food Network, μια εκπομπή μαγειρικής, αλλιώτικη από τις άλλες.

Διαβάστε ακόμη: Ο Πέδρο Αλμοδόβαρ εκθέτει τη Madonna για όσα έκανε σ' εκείνο το δείπνο του «Truth or Dare» (όταν παρενόχλησε τον Αντόνιο Μπαντέρας)

Η σειρά θα λέγεται «Amy Schumer Learns to Cook» και, σε οκτώ επεισόδια, ο Κρις Φίσερ, σεφ που έχει δουλέψει με τον Μάριο Μπατάλι και τώρα έχει δικό του εστιατόριο στο Martha's Vineyard, θα μαθαίνει στην Εϊμι να μαγειρεύει, σε θεματικές ενότητες: μπραντς, τάκος, ζυμαρικά, leftovers - ενώ η Εϊμι θα είναι υπεύθυνη για τα κοκτέιλ που θα συνοδεύουν το κάθε γεύμα.

εϊμι σούμερ 607

Οπως δηλώνει η Εϊμι Σούμερ, «ο Κρις κι εγώ χαιρόμαστε πολύ που θα κάνουμε αυτή τη σειρά για το Food Network, γιατί συνδυάζει το πάθος του καθενός μας: του Κρις είναι να μαγειρεύει, το δικό μου είναι να τρώω. Με όλα όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στον κόσμο, μας γεμίζει ευγνωμοσύνη το να μπορούμε να μοιραστούμε με τον κόσμο μια ψυχαγωγική κι εκπαιδευτική εμπειρία. Κι είναι, τώρα, σημαντικότερο παρά ποτέ να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον, γι' αυτό ο Κρις κι εγώ θα κάνουμε δωρεές σε οργανώσεις που θεωρούμε σημαντικές κι αγαπάμε τη δουλειά τους, οργανώσεις υπέρ των αγροτών, ή κατά της ενδοοικογενειακής βίας.»

Η Εϊμι Σούμερ και ο Κρις Φίσερ ξεκίνησαν ήδη να γυρίζουν τη σειρά στο σπίτι τους, με σκοπό να κάνει πρεμιέρα τώρα, την άνοιξη - στην Ελλάδα, το Food Network προβάλλεται από την Cosmote TV.