Φεστιβάλ / Βραβεία

Ο Σάσα Μπάρον Κοέν εμφανίστηκε ως Ali G στα Οσκαρ με δική του πρωτοβουλία

στα 10

Δεν ήταν η πιο πετυχημένη στιγμή της απονομής. Κι επίσης δεν ήταν στο σενάριο.

Ο Σάσα Μπάρον Κοέν εμφανίστηκε ως Ali G στα Οσκαρ με δική του πρωτοβουλία

Ο Σάσα Μπάρον Κοέν ήταν καλεσμένος να παρουσιάσει δυο από τις υποψήφιες ταινίες το «Room» και το «Brooklyn» στην 88η απονομή των Οσκαρ. Ως ο εαυτός του.

«Οι υπεύθυνοι των Οσκαρ μου μίλησαν και μου εξήγησαν ότι δεν ήθελαν να κάνω τίποτα εκτός σεναρίου, ήθελαν να παρουσιάσω το κομμάτι μου όχι ως κάποιος από τους χαρακτήρες μου, αλλά ως Σάσα Μπάρον Κοέν. Ευτυχώς η γυναίκα μου με βοήθησε να βάλω το γενάκι του Ali G στις τουαλέτες των ατόμων με ειδικές ανάγκες και κατορθώσαμε να το κάνουμε» εξήγησε σε μια πρωινή εκπομπή της Βρετανικής τηλεόρασης.

Και η σύζυγος του, Αϊλα Φίσερ είπε πως πέρασαν σαράντα λεπτά στην τουαλέτα για να ολοκληρώσουν την μεταμόρφωση του, λέγοντας στους ανθρώπους της ασφάλειας πως έπαθε τροφική δηλητηρίαση.

Ο Κοέν λέει πως ανησυχούσε λίγο για την αντίδραση των υπεύθυνων της Ακαδημίας στην πράξη του, αλλά πως πηγαίνοντας στην σκηνή «είδα τον Κρις Ροκ και μου ύψωσε τους αντίχειρες, οπότε αποφάσισα να το κάνω».

Δείτε πιο κάτω το όχι τόσο αστείο όσο νομίζει στιγμιότυπο από την απονομή.


Για να ζήσετε τα Οσκαρ 2016 λεπτό προς λεπτό - από τους πρώτους που πάτησαν το κόκκινο χαλί μέχρι και τον νικητή του Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας - μπείτε στο live blog του Flix που μετέδωσε, με φωτογραφίες, videos, tweets και άμεση ανταπόκριση ολόκληρη την τελετή με λεπτομέρειες.

Διαβάστε ακόμη:

Tags: Oscars 2016