Φεστιβάλ / Βραβεία

Oscars 2016: Οταν ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο «λύγισε» τα social media

στα 10

Η στιγμή που ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο κέρδισε το Οσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου στην 88η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ έσπασε τα ρεκόρ αντίδρασης στα social media.

Flix Team
Oscars 2016: Οταν ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο «λύγισε» τα social media

Το πρώτο Οσκαρ στην καριέρα του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο είναι πλέον το πιο πολυσυζητημένο οσκαρικό θέμα στα κοινωνικά δίκτυα, με 444.000 tweets το λεπτό, ρεκόρ που ξεπερνάει αυτό των 255.000 tweets το λεπτό που είχε πετύχει το selfie της Ελεν ΝτιΤζένερις πίσω το 2014.

Εκτός από τη νίκη του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, το πιο διάσημο οσκαρικό θέμα στο Twitter ήταν η «έκπληξη» της νίκης του «Spotlight» στην κατηγορία της Καλύτερης Ταινίας, αλλά και οι απανωτές νίκες του «Mad Max: Fury Road» στις τεχνικές κατηγορίες, με αποκορύφωμα το έκτο του Οσκαρ για το Μιξάζ.

Συνολικά συγκεντρώθηκαν 3.9 δισεκατομμύρια αντιδράσεις στο Twitter καθόλη τη διάρκεια της τελετής, ενώ πέρσι είχαν συγκεντρωθεί 3.7 δισ εντυπώσεις σε διάστημα 48 ωρών.

Διαβάστε αναλυτικά: Βραβεία Οσκαρ 2016: «Spotlight» στην διαφορετικότητα

Leonardo DiCaprio Oscar Tweet

Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο ήταν πρώτος σε δημοφιλία και στο Facebook, με δεύτερο θέμα το «Spotlight», ενώ ακολουθούν η εμφάνιση της Lady Gaga» και η νίκη του Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιάριτου στην κατηγορία της Καλύτερης Σκηνοθεσίας. Οι αντιδράσεις έφτασαν τα 67 εκατομμύρια από 24 εκατομμύρια ανθρώπους, σε αύξηση από τα περσινά νούμερα των 21 εκατομμυρίων χρηστών με 58 εκατομμύρια αντιδράσεις. Το ευχαριστώ του ΝτιΚάπριο στη σελίδα του στο Facebook συγκέντρωσε 1.5 εκατομύριο likes μέχρι το τέλος της απονομής.

Leonardo di Caprio Oscars 2016

Για να ζήσετε τα Οσκαρ 2016 λεπτό προς λεπτό - από τους πρώτους που πάτησαν το κόκκινο χαλί μέχρι και τον νικητή του Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας - μπείτε στο live blog του Flix που μετέδωσε, με φωτογραφίες, videos, tweets και άμεση ανταπόκριση ολόκληρη την τελετή με λεπτομέρειες.

Διαβάστε ακόμη: