Φεστιβάλ / Βραβεία

Ψάχνουμε παρουσιαστή για τα επόμενα Οσκαρ; Δώστε την δουλειά στον Λούις Σι Κέι

στα 10

Εδωσε έναν από τους πιο αστείους, κι αιχμηρούς λόγους, παρουσιάζοντας το Οσκαρ για το ντοκιμαντέρ μικρού μήκους. Οχι ότι δεν το περιμέναμε.

Ψάχνουμε παρουσιαστή για τα επόμενα Οσκαρ; Δώστε την δουλειά στον Λούις Σι Κέι

Ο Λούις Σι Κέι είναι γνωστός για το καυστικό του χιούμορ, το οποίο μπορεί να σε κάνει άβολα. Και μερικές φορές σερφάρει ακόμη και στην άκρη του καλού γούστου. Και μπορεί σε μια τελετή όπου όλοι μιλούσαν για τον ρατσισμό και την ανισότητα μεταξύ λευκών και μαύρων στο Χόλιγουντ, ο Σι Κέι, βρήκε έναν διαφορετικό τρόπο να κάνει του θεατές του Dolby Theatre να γελάσουν με μάλλον άβολο τρόπο.

Παρουσιάζοντας το Οσκαρ καλύτερου ντοκιμαντέρ μικρού μήκους μίλησε για τα χρήματα (ναι κάτι ακόμη πιο ακανθώδες κι από το χρώμα του δέρματος στο Χόλιγουντ) και παρ ότι έκανε την αίθουσα να ξεκαρδιστεί («αυτό το Οσκαρ θα παέι σπίτι του με ένα Honda Civic») έκανε την ίδια στιγμή ένα βαθιά πολιτικό σχόλιο για ένα διαφορετικό είδος ανισότητας στην κινηματογραφική βιομηχανία, το οποίο ελάχιστοι τολμούν να θίξουν.

Και στην πορεία έδειξε πως θα ήταν ένας εξαιρετικός παρουσιαστής αν απλά η ακαδημία τολμούσε λίγο παραπάνω...

Δείτε πιο κάτω τον λόγο του.

Για να ζήσετε τα Οσκαρ 2016 λεπτό προς λεπτό - από τους πρώτους που πάτησαν το κόκκινο χαλί μέχρι και τον νικητή του Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας - μπείτε στο live blog του Flix που μετέδωσε, με φωτογραφίες, videos, tweets και άμεση ανταπόκριση ολόκληρη την τελετή με λεπτομέρειες.

Διαβάστε ακόμη: