Buzz

Θα συνεργαστεί ο Ανταμ Σάντλερ με τον Τοντ Φιλντ στην επόμενή του ταινία;

στα 10

Ο Σάντλερ είπε πως βρέθηκε με τον Φιλντ και πως μιλήσανε για κάτι, χωρίς όμως να δώσει παραπάνω πληροφορίες.

Θα συνεργαστεί ο Ανταμ Σάντλερ με τον Τοντ Φιλντ στην επόμενή του ταινία;

Ο Ανταμ Σάντλερ κατάφερε να βρεθεί ξανά στο φως της δημοσιότητας μετά και την ταινία του «Hustle», η οποία έκανε πρεμιέρα στο Netflix μέσα στο καλοκαίρι, κερδίζοντας τόσο αυτή όσο και ο ίδιος μερικές αρκετά θετικές κριτικές, δίνοντας του για άλλη μια φορά μεγάλες πιθανότητες για μια υποψηφιότητα για Οσκαρ, κάτι που δεν το κατάφερε με την προηγούμενή του ταινία «Uncut Gems».

Οπότε είναι πολλοί αυτοί που αναρωτιούνται για το εάν ο ηθοποιός θα συνεχίσει να ασχολείται με πιο δραματικούς ρόλους, από εκείνους του κωμικούς οι οποίοι του έδιναν το ένα Χρυσό Βατόμουρο μετά το άλλο. Ο ίδιος μιλώντας στο podcast του Variety «Awards Circuit» έδωσε κάποια στοιχεία για το ποιες θα είναι οι επόμενές του δουλειές και μίλησε για το ποιους σκηνοθέτες θα ήθελε να συνεργαστεί. «Απλώς ενθουσιάζομαι όταν συναντώ μερικούς από αυτούς τους τύπους που κάνουν υπέροχες ταινίες», είπε, «έχω αρχίσει να κάνω παρέα με μερικούς υπέροχους τύπους. Για να δούμε, ποιος θα είναι ο επόμενος;»

Διαβάστε ακόμα: Ο Ανταμ Σάντλερ παίρνει το Independent Spirit Award (και εκδίκηση για το σνομπάρισμα των Οσκαρ)

Adam Sandler

Οταν ο παρουσιαστείς τον ρώτησε μήπως είναι ο Μάικλ Μαν με το «Heat 2» εκείνος απάντησε «με τον Τοντ Φιλντ μόλις τις προάλλες μιλήσαμε για κάτι. Είναι υπέροχος τύπος, τον ξέρω πολλά χρόνια. Θα δούμε.» Ο Φιλντ κυκλοφόρησε πρόσφατα τη νέα του ταινία εδώ και 16 χρόνια με τίτλο «Tar», με πρωταγωνίστρια την Κέιτ Μπλάνσετ, η οποία έκανε πρεμιέρα το μήνα που μας πέρασε στο Φεστιβάλ της Βενετίας κερδίζοντας διθυραμβικές κριτικές.

Ο Σάντλερ δεν έδωσε κανένα στοιχείο για το ποια ταινία του Φιλντ μίλησαν ή για το ποιον ρόλο ίσως έχει σε αυτή. Οπως είπε ποτέ δεν αγχώνεται για τους επόμενους ρόλους του ή το ποιους θα συνεργαστεί στο μέλλον. «Δεν το σκέφτομαι τόσο πολύ. Οταν συναντώ οποιονδήποτε σκηνοθέτη που αγαπώ τα έργα του, ενθουσιάζομαι που τον γνώρισα, αλλά δεν σκέφτομαι πραγματικά να κάνω ταινίες μαζί του. Είμαι πιο ενθουσιασμένος που τους λέω τι μου αρέσει στη δουλειά τους», δήλωσε ο Σάντλερ.

Πάντως θα είναι αρκετά ενδιαφέρον να δούμε τον Σάντλερ σε κάποια ταινία του Φιλντ στο μέλλον, αρκεί φυσικά να μην χρειαστούν άλλα 16 χρόνια για να την κάνει.