Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες και σε video on demand πάρα στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Eternals»

Χορταστικό, επικό, συγκινητικό, ελεγειακό τρέιλερ για τους «Eternals» της Κλόι Ζάο. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Eternals».


«Last Night in Soho»

Από τζιάλο μέχρι Ντέιβιντ Λιντς, το μεταφυσικό θρίλερ μοιάζει να τα έχει όλα. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Last Night in Soho».


«Old»

Πόσες φορές δεν έχετε ευχηθεί να ζούσατε για πάντα στην αγαπημένη σας παραλία; Αλλά πως θα νιώθατε με το να πεθαίνατε εκεί; Ο χρόνος κυλά τρομακτικά γρήγορα στο «Old» του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Old».


«Lupin»

Ο δεύτερος κύκλος για την τεράστια επιτυχία του Netflix καταφτάνει ως καλοκαιρινός μπουναμάς. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Lupin».


«Physical»

H Ρόουζ Μπερν πρωταγωνιστεί στη νέα δραμεντί σειρά του Apple TV+ ως μια απογοητευμένη από την ζωή της νοικοκυρά της δεκαετίας του '80 που βρίσκει και πάλι χαρά κάνοντας αερόμπικ.


«Cobra Kai Season 4»

Πρώτο teaser για την τέταρτη σεζόν της σειράς η οποία επιστρέφει στο Netflix σύντομα.


«The Tomorrow War»

Στην ταινία του Κρις ΜακΚέι, o κόσμος έχει ανάγκη τον Κρις Πρατ, αν πρόκειται να υπάρξει αύριο. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Tomorrow War».


«Werewolves Within»

To διάσημο επιτραπέζιο παιχνίδι, το οποίο θυμίζει κάτι από «Νύχτα στο Παλέρμο», γίνεται ταινία σε σκηνοθεσία του Τζος Ρούμπεν.


«Jungle Cruise»

Μετά τους «Πειρατές της Καραϊβικής», η Disney φέρνει στη μεγάλη οθόνη άλλο ένα της πετυχημένο ride των θεματικών της πάρκων με πρωταγωνιστές τους Ντουέιν Τζόνσον και Εμιλι Μπλαντ.


«False Positive»

Μια ταινία τρόμου με αρκετές δόσεις μαύρου χιούμορ, η νέα ταινία του Α24 θα έχει πρωταγωνιστές τους Ιλάνα Γκλέιζερ, Τζάστιν Θερού και Πιρς Μπρόσναν. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «False Positive».


«Escape Room: Tournament of Champions»

Η ταινία του 2019 αποκτά σίκουελ, αποδεικνύοντας πως δεν υπάρχει κάποιος τρόπος διαφυγής από αυτό το franchise.


«Gunpowder Milkshake»

Η Λένα Χέντεϊ και η Κάρι Γκίλαν είναι μητέρα και κόρη δολοφόνοι στην ταινία που θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 14 Ιουλίου.


«Rick and Morty Season 5»

Η πέμπτη σεζόν έρχεται στις 20 Ιουνίου.


«A Classic Horror Story»

Μια ιταλική ταινία τρόμου του Netflix η οποία περιγράφεται ως το «Midsommar» να συναντά το «Texas Chainsaw Massacre».


«Dexter»

O νέος κύκλος «Dexter» ετοιμάζεται. Κι αυτό το teaser μάς συστήνει τον νέο Ντέξτερ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το νέο κύκλο του «Dexter».


«Gossip Girl»

To reboot της αγαπημένης σειράς ξεκινά στις 8 Ιουλίου στο HBO Max, με την Κρίστεν Μπελ να επιστρέφει ως την μυστηριώδη αφηγήτρια/blogger.



Διαβάστε ακόμη: Αυτές είναι οι σειρές που περιμένουμε περισσότερο να δούμε το 2021