Buzz

Το πρώτο τρέιλερ του «Last Night in Soho» του Εντγκαρ Ράιτ είναι... φαντασ-μα-τικό!

στα 10

Από τζιάλο μέχρι Ντέιβιντ Λιντς, το μεταφυσικό θρίλερ μοιάζει να τα έχει όλα.

Το πρώτο τρέιλερ του «Last Night in Soho» του Εντγκαρ Ράιτ είναι... φαντασ-μα-τικό!

Η πολυαναμενόμενη ταινία του Εντγκαρ Ράιτ, πρώτη μετά το εξαιρετικά καλοδιάθετο «Baby Driver», είναι μία από εκείνες που τραυματίστηκαν από την πανδημία που καθυστέρησε σημαντικά την ολοκλήρωση και την έξοδό της στις αίθουσες. Ή από εκείνες που... ευνοήθηκαν εξαιρετικά, αν σκεφτεί κανείς πόσο πιο διάσημη είναι, ένα χρόνο μετά, η πρωταγωνίστρια Ανια Τέιλορ-Τζόι!

Διαβάστε ακόμη: 2020, Η χρονιά όπου η Ανια-Τέιλορ Τζόι ήρθε... φουριόζα

last night in soho 607

Στο «Last Night in Soho», ο Ράιτ προσπαθεί να δοκιμάσει την τύχη του στο είδος του ψυχολογικού θρίλερ. Το φιλμ παρακολουθεί ένα κορίτσι που θέλει παθιασμένα να γίνει σχεδιάστρια μόδας και που, παραδόξως, καταφέρνει να ταξιδέψει στο Λονδίνο του '60 και να συναντήσει το ίνδαλμά της, μια φέρελπι τραγουδίστρια. Ομως τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται κι όλα, σίγουρα, είναι αρκετές δόσεις πιο σκοτεινά! Η Τομασίν ΜακΚένζι είναι η κεντρική ηρωίδα και μαζί πρωταγωνιστούν η Τέιλορ-Τζόι κι ο Ματ Σμιθ, ενώ, εκτός από τον Τέρενς Σταμπ, θα δούμε και για τελευταία φορά στην οθόνη την Νταϊάνα Ριγκ.

Το Σάββατο, ενώ η Ανια Τέιλορ-Τζόι παρουσίαζε το Saturday Night Live, παρουσιάστηκε το πρώτο τίζερ της ταινίας και σήμερα ήρθε το trailer, κόκκινο, πληθωρικό, από τη μια φόρος τιμής στον ιταλικό τρόμο, από την άλλη '60ς ποπ. Η ταινία, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα βγει στις αίθουσες τον Οκτώβριο από την Tulip.

Δείτε το trailer παρακάτω: