Buzz

«Εχεις ρυτίδες!»: Ο χρόνος κυλά τρομακτικά γρήγορα στο «Old» του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν

στα 10

Πόσες φορές δεν έχετε ευχηθεί να ζούσατε για πάντα στην αγαπημένη σας παραλία; Αλλά πως θα νιώθατε με το να πεθαίνατε εκεί;

«Εχεις ρυτίδες!»: Ο χρόνος κυλά τρομακτικά γρήγορα στο «Old» του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν

Ο Μ. Νάιτ Σιάμαλαν ξέρει πως η μισή επιτυχία μιας ταινίας ή μιας σειράς είναι ένα εύρημα που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου από την αρχή και πως ακόμη κι αν αυτό δεν οδηγεί σε μια συναρπαστική κατάληξη, δεν έχει και τόση σημασία, αφού αν μπεις στην αίθουσα, ή αν πατήσεις το play το πιθανότερο είναι ότι θα παρακολουθήσεις τη συνέχεια ως το τέλος.

Και η αλήθεια είναι πως η νεά του ταινία ου ετοιμάζεται για την εξοδό της στις αίθουσες το καλοκαίρι, έχει ένα set up που σε κερδίζει. Και μια παραλία που θα πέθαινες για να βρεθείς εκεί. Μόνο που στην περίπτωση του «Old», θα πέθαινες αν βρισκόσουν εκεί.

Δείτε ακόμη: Το πρώτο τρέιλερ του «Last Night in Soho» του Εντγκαρ Ράιτ είναι... φαντασ-μα-τικό!

old m night 607

Σε αυτή την ειδυλλιακή παραλία θα βρεθούν λοιπόν δυο οικογένειες τουριστών και σύντομα θα ανακαλύψουν ότι ο χρόνος εκεί κυλά με εντελώς διαφορετικό τρόπο και σε fast forward ταχύτητα και πως αν δεν φύγουν γρήγορα από εκεί, θα γεράσουν και θα πεθάνουν μέσα σε λίγες μόλις ημέρες.

old m night 607

Ο Γκελ Γκαρσία Μπερνάλ, η Βίκι Κρίεπς, κι ο Ρούφους Σίουελ είναι ανάμεσα στους παραθεριστές που θα περάσουν το μακρύτερο καλοκαίρι της ζωής τους στην εφιαλτική αυτή ακρογιαλιά και το τρέιλερ της ταινίας παίζει αμέσως πιο κάτω.


Δείτε επίσης: «Men»: Ο Αλεξ Γκάρλαντ ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της επόμενης ταινίας του