Buzz

H νέα ταινία τρόμου του στούντιο Α24 «False Positive» έχει να κάνει με την γονιμότητα

στα 10

Μια ταινία τρόμου με αρκετές δόσεις μαύρου χιούμορ, η νέα ταινία του Α24 θα έχει πρωταγωνιστές τους Ιλάνα Γκλέιζερ, Τζάστιν Θερού και Πιρς Μπρόσναν.

H νέα ταινία τρόμου του στούντιο Α24 «False Positive» έχει να κάνει με την γονιμότητα

To στούντιο Α24 έχει ένα ιδιαίτερο στυλ όσο αφορά τις ταινίες τρόμου του. Από το «The Witch» μέχρι και το αναμενόμενο «Midsommar», το στούντιο ακολουθεί πάντα μια τακτική αργών ρυθμών για να χτίσει την ατμόσφαιρα και τον τρόμο στις ταινίες του, μια τακτική που ίσως δεν ταιριάζει με αρκετούς αλλά σίγουρα έχει βρει το κοινό της.

Διαβάστε ακόμα: «The Juniper Tree»: Ανακαλύψτε το κινηματογραφικό ντεμπούτο της 21χρονης Μπιορκ

false positive 607

Η νέα της ταινία τρόμου θα έχει τίτλο «False Positive» σε σενάριο της ηθοποιού Ιλάνα Γκλέιζερ, γνωστή από το «Broad City», το οποίο έγραψε μαζί με τον Τζον Λι ο οποίος και θα την σκηνοθετήσει. Η Γκλέιζερ μάλιστα θα πρωταγωνιστεί μαζί με τους Τζάστιν Θερού και Πιρς Μπρόσναν, σε μια ταινία η οποία θα ακολουθεί την ιστορία ενός ζευγαριού (Γκλέιζερ, Θερού) οι οποίοι πάνε σε έναν γιατρό γονιμότητας (Μπρόσναν) καθώς δυσκολεύονται να κάνουν παιδί. Ο γιατρός όμως τους εξαπατά βάζοντάς τους να χρησιμοποιήσουν το δικό του σπέρμα.

H προσθήκη της Γκλέιζερ, τόσο στο σενάριο όσο και στο καστ, σίγουρα προδίδει πως ίσως η ταινία θα έχει αρκετά κωμικά στοιχεία με την μορφή μαύρου χιούμορ, κάτι που θα προσπαθήσει να δώσει μια κάποια ισορροπία στα ανατριχιαστικά και πιο σκοτεινά της σημεία. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα κυκλοφορήσει αλλά αναμένεται να αρχίσει τα γυρίσματα μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Διαβάστε ακόμα: Μεταφορές στο σινεμά τρόμου: Ποιος είναι τελικά ο πραγματικός «Μπαμπούλας»;