Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες και σε video on demand πάρα στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«West Side Story»

Το πρώτο teaser της ταινίας κυκλοφόρησε χτες κατά την διάρκεια των Οσκαρ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «West Side Story».


«Luca»

Η νέα ταινία της Pixar, μας ταξιδεύει στην καλοκαιρινή Ιταλία. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Luca».


«The Tomorrow War»

την ταινία του Κρις ΜακΚέι, o κόσμος έχει ανάγκη τον Κρις Πρατ, αν πρόκειται να υπάρξει αύριο. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Tomorrow War».


«Dexter Season 9»

Ο Ντέξτερ επιστρέφει το φθινόπωρο για να επανορθώσει τα λάθη (και τα φινάλε) του παρελθόντος.


«Nine Perfect Strangers»

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Ντέιβιντ Ε. Κέλι συνεργάζονται και πάλι μαζί στην σειρά του Hulu βασισμένη στο βιβλίο της Λιάν Μοριάρτι η οποία βρίσκει 9 Αυστραλούς, από διαφορετικές ταξικές ομάδες, να συναντιούνται σε ένα πανάκριβο σπα, το οποίο διευθύνει μια μυστηριώδης Ρωσίδα γυναίκα η Μάσα.


«Sweet Tooth»

Το ιδιαίτερο κόμικ του Τζεφ Λεμίρ θα γίνει σειρά στο Netflix σε παραγωγή του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, της γυναίκας του Σούζαν και του στούντιο που έχουν μαζί με το όνομα Team Downey Productions. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Sweet Tooth».


«Castlevania Season 4»

H τελευταία σεζόν έρχεται στο Netflix στις 13 Μαΐου.


«Physical»

H Ρόουζ Μπερν πρωταγωνιστεί στη νέα δραμεντί σειρά του Apple TV+ ως μια απογοητευμένη από την ζωή της νοικοκυρά της δεκαετίας του '80 που βρίσκει και πάλι χαρά κάνοντας αερόμπικ.


«In The Heights»

Το βραβευμένο μιούζικαλ από το Μπρόντγουεϊ του Λιν-Μάνιουελ Μιράντα μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη.


«Trollhunters Rise of the Titans»

H ταινία βασισμένη στην επιτυχημένη σειρά κινουμένων σχεδίων σε παραγωγή του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο έρχεται στο Netflix στις 21 Ιουλίου.


«Vivo»

O Λιν-Μάνουελ Μιράντα σκηνοθετεί αλλά και δανείζει την φωνή του στη νέα ταινία κινουμένων σχεδίων του Netflix για μια μαϊμού που τραγουδάει.


«Master of None Season 3»

H τρίτη σεζόν της σειράς επικεντρώνεται στον χαρακτήρας της Ντενίς και επιστρέφει στο Netflix στις 23 Μαΐου.


«Summer Of Soul»

Το φιλμ του Αμίρ “Questlove” Τόμσον για το Harlem Cultural Festival που έγινε το ίδιο καλοκαίρι του 1969 με το Woodstock κέρδισε το βραβείο καλύτερου αμερικάνικου ντοκιμαντέρ φέτος στο Sundance.



Διαβάστε ακόμη: Αυτές είναι οι σειρές που περιμένουμε περισσότερο να δούμε το 2021