Buzz

Προσεχώς: Ποιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου

of 10

Σημειώστε πόσες και ποιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα την επόμενη Πέμπτη.

Προσεχώς: Ποιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου

Φειδωλές έξοδοι ταινιών για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα καθώς ξεκινούν οι Νύχτες Πρεμιέρας και ο καιρός είναι (ξανά) άκριως καλοκαιρινός.


Αναζητήστε στον κινηματογραφικό οδηγό του Flix όλες τις ταινίες που παίζονται ήδη στις αίθουσες, αυτές που έρχονται και για τις οποίες ανυπομονούμε περισσότερο, το τοπ-5 του Flix από τις νέες ταινίες της εβδομάδας και ώρες προβολών στις αίθουσες Αθήνας, Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Ελλάδας - και σε όλα τα θερινά.


My Son

Εξαφάνιση Ανηλίκου (My Son) του Κριστιάν Καριόν

Οδηγώντας στην καρδιά των Χάιλαντς, ο Εντμοντ Μάρεϊ λαμβάνει μια κλήση από την πρώην σύζυγό του. Απεγνωσμένη τον ενημερώνει ότι ο εφτάχρονος γιος τους που βρίσκεται σε κατασκήνωση, αγνοείται. Σύντομα γίνεται ξεκάθαρο ότι πρόκειται για απαγωγή, κάτι που οδηγεί τους γονείς στην απελπισία.

Αγγλόφωνο ριμέικ της ομότιτλης ταινίας του Κριστιάν Καριόν, τότε με τον Γκιγιόμ Κανέ, τώρα με τον Τζέιμς ΜακΑβόι. | Αναζητήστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, τους συντελεστές και τις προβολές της σε όλη την Ελλάδα.

Un Triomphe

Ενας Θρίαμβος (Un Triomphe) του Εμανουέλ Κουρκόλ

Ο Ετιέν, ένας συχνά εκτός δουλειάς ηθοποιός, δουλεύει ως υπεύθυνος ενός θεατρικού εργαστηρίου σε μια φυλακή, όπου μαζεύει έναν ασυνήθιστο θίασο από κρατούμενους για να ανεβάσουν το διάσημο έργο του Σάμιουελ Μπέκετ, Περιμένοντας τον Γκοντό. Όταν του επιτραπεί να πάρει την ομάδα των κρατούμενων σε περιοδεία του έργου σε κανονικά θέατρα έξω από τη φυλακή, ο Ετιέν επιτέλους αισθάνεται ότι αυτή μπορεί να είναι η μεγάλη του ευκαιρία να πραγματοποιήσει το όνειρο του στη σκηνή και στη ζωή.

H ταινία του Εμανουέλ Κουρκόλ που κέρδισε το Ευρωπαϊκό Βραβείο Καλύτερης Κωμωδίας και βγήκε στις γαλλικές αίθουσες σημειώνοντας τεράστια επιτυχία. | Αναζητήστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, τους συντελεστές και τις προβολές της σε όλη την Ελλάδα.

Blue Bayou 607

Μπλε Βάλτος (Blue Bayou) του Τζάστιν Τσον

Eνας αμερικανο-κορεάτης που μεγάλωσε στη Λουιζιάνα, εργάζεται σκληρά για να χαρίσει μια καλή ζωή στην οικογένειά του. Έχει παντρευτεί τον έρωτα της ζωής του και παλεύει να είναι υποδειγματικός πατριός. Καλείται όμως να αντιμετωπίσει τα φαντάσματα του παρελθόντος που θα ανασυρθούν από τη λήθη προκειμένου να μη χάσει τη νέα του πατρίδα και να μην έρθει αντιμέτωπος με τον τρόμο της απέλασης.

To δράμα του Τζάστιν Τσονγκ με τον ίδιο και την Αλίσια Βικάντερ. Επίσημη συμμετοχή στο Φεστιβάλ Καννών 2021. | Αναζητήστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, τους συντελεστές και τις προβολές της σε όλη την Ελλάδα.

Wednesday May 9

Μια Τετάρτη του Μαΐου (Chaharshanbeh, 19 Ordibehesht) του Βαχίντ Τζαλιλβάντ

Eνας μεσήλικας άντρας βάζει σε μια εφημερίδα ότι θα δώσει σε έναν από τους αιτώντες ένα μεγάλο ποσό για οικονομική βοήθεια. Τα χρήματα θα πάνε σε κάποιον που υποφέρει και χρειάζεται αυτά τα χρήματα.,Αμέσως κάτω από το γραφείο που ο άντρας έχει επιλέξει για να γίνει η διαλογή των αιτήσεων, επικρατεί το αδιαχώρητο από κάθε λογής κόσμο που θέλει να κάνει αίτηση για τα χρήματα που πρόκειται να δοθούν. Πολυάριθμοι άντρες αλλά κυρίως γυναίκες θα περάσουν την πόρτα του γραφείου και ο άντρας θα ακούσει τις δραματικές ιστορίες τους, έχοντας σαν στόχο να επιλέξει έναν από όσους έχει δει και να του δώσει τα χρήματα, με την αστυνομία να επεμβαίνει και να συλλαμβάνει προσωρινά τον άντρα λόγω του τεράστιου πλήθους που έχει μαζέψει στον δρόμο.

To ντεμπούτο του Βαχίντ Τζαλιλβάντ («Περίπτωση Συνείδησης»), βραβευμένο από τη Διεθνή Ενωση Κριτικών στο Φεστιβάλ της Βενετίας το 2015. | Αναζητήστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, τους συντελεστές και τις προβολές της σε όλη την Ελλάδα.

the ice road

Δρόμος από Πάγο (The Ice Road) του Τζόναθαν Χένσλι

Μετά την κατάρρευση ενός απομονωμένου ορυχείου διαμαντιών στον μακρινό βόρειο Καναδά, ένας οδηγός φορτηγού καλείται να ηγηθεί μίας αταίριαστης ομάδας πάνω από τον παγωμένο ωκεανό, για να σωθούν οι εγκλωβισμένοι εργάτες του ορυχείου. Αντιμέτωποι με τον πάγο που έχει αρχίσει να λιώνει και μία καταιγίδα που πλησιάζει, ανακαλύπτουν ότι η πραγματική απειλή δεν είναι αυτή που νόμιζαν.

O Λίαμ Νίσον διασχίζει με φορτηγό τους παγωμένους δρόμους σε ένα από τα πιο επικίνδυνα και απομονωμένα μέρη του πλανήτη. | Αναζητήστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, τους συντελεστές και τις προβολές της σε όλη την Ελλάδα.

No Heroes 607

No Heroes του Γιώργου Βιτσαρόπουλου

Για τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν 2018-2019 η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Αθλητικού Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων (ΑΣΚΑ) στο Μαρούσι επέτρεψε σε ένα κινηματογραφικό συνεργείο να παρακολουθεί τις εσωτερικές διεργασίες της, από τις προπονήσεις και τους αγώνες μέχρι τις μετακινήσεις της. Τα μέλη της παραχώρησαν συνεντεύξεις γύρω από το άθλημα, τις συνθήκες διεξαγωγής του στην Ελλάδα, όπως και γύρω από τη διάδραση τους με το αμαξίδιο. Το αποτέλεσμα είναι το No Heroes, που αποτελεί πρώτα από όλα μια άσκηση παρατήρησης των δυναμικών σχέσεων.

To ντοκιμαντέρ του Γιώργου Βιτσαρόπουλου για την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Αθλητικού Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων (ΑΣΚΑ) στο Μαρούσι. Προβολές την Τρίτη 28 και την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20.00 το απόγευμα στο Δημοτικό Κινηματογράφο Αμαρουσίου Μίμης Φωτόπουλος. | Αναζητήστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, τους συντελεστές και τις προβολές της σε όλη την Ελλάδα.

Gunpowder Milkshake

Εκρηκτικό Κοκτέιλ (Gunpowder Milkshake) του Ναβότ Παπουσάντο

Τρεις γενιές πληρωμένων δολοφόνων θηλυκού γένους αναλαμβάνουν να σώσουν ένα οχτάχρονο κορίτσι από μια σειρά αδίστακτους μαφιόζους που θέλουν να εκδικηθούν τον πατέρα του .

All-female καστ σε μια περιπέτεια θρίλερ με πρωταγωνίστριες την Κάρλα Κουτζίνο, τη Λένα Χέντι, τη Μισέλ Γέο και την Αντζελα Μπάσετ. | Αναζητήστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, τους συντελεστές και τις προβολές της σε όλη την Ελλάδα.


Αναζητήστε στον κινηματογραφικό οδηγό του Flix όλες τις ταινίες που παίζονται ήδη στις αίθουσες, αυτές που έρχονται και για τις οποίες ανυπομονούμε περισσότερο, το τοπ-5 του Flix από τις νέες ταινίες της εβδομάδας και ώρες προβολών στις αίθουσες Αθήνας, Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Ελλάδας - και σε όλα τα θερινά.