Ο Νίκι, είναι ένας βετεράνος απατεώνας, με αυτοπεποίθηση, στιλ και εκπληκτική ικανότητα να παραμυθιάζει όποιο πιθανό θύμα έχει μπροστά του. Παράλληλα, μαθαίνει τα κόλπα της τέχνης του στην πρωτάρα αλλά φέρελπι Τζες. Λίγα χρόνια αργότερα, η Τζες έχει ξεπεράσει τον μέντορά της κι όταν οι δυο τους βρεθούν αντιμέτωποι μπροστά στο ίδιο θύμα, η ερωτική τους έλξη δε θα βοηθήσει να γίνει η δουλειά.

Το δημιουργικό δίδυμο Γκλεν Φικάρα και Τζον Ρέκουα μάς έχουν συνηθίσει σε υπερβατικούς, γοητευτικούς, αήττητους απατεώνες, σε ταινίες σαν το «I Love You Phillip Morris» και το «Crazy, Stupid, Love», αλλά και στο σενάριο του «Bad Santa». Στη νέα τους ταινία επαναλαμβάνουν το συνδυασμό glossy φωτογραφίας, χλιδής στα ντεκόρ, χιούμορ και σεξ απίλ, ωστόσο στην πιο τετριμμένη εκδοχή τους.

Το φιλμ είναι όμορφο και κοσμοπολίτικο, παιχνιδιάρικο και ενίοτε χαριτωμένο , αλλά αν το σενάριο έχει στιγμές διασκεδαστικές, άλλο τόσο είναι προβλέψιμες. Ο Γουιλ Σμιθ είναι το πρώτο όνομα στην ταινία μεν, αλλά η Μάργκοτ Ρόμπι, η γυναίκα του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο στο «The Wolf of Wall Street», είναι εκείνη που πραγματικά «κλέβει» την προσοχή, πανέμορφη, εκρηκτική, λιγουρευτή, φυσική κι ακαταμάχητη.

Το Flix και η Uber σας πάνε σινεμά! Μάθετε πώς μπορείτε να έχετε την πρώτη διαδρομή δωρεάν. Ή, πιο απλά, πατήστε εδώ, καλέστε uberTAXI και... φύγατε!