Buzz

To Flix και η Uber σάς πάνε σινεμά!

στα 10

Μία συνεργασία Flix και Uber σας χαρίζει δωρεάν διαδρομές στην Αθήνα. Διαβάστε με ποιο τρόπο!

Flix Team
To Flix και η Uber σάς πάνε σινεμά!

Eχετε εξοικειωθεί με την Uber; Την εφαρμογή που προσφέρει λύσεις μετακίνησης σε περισσότερες από 230 πόλεις, σε 50 χώρες παγκοσμίως, ενώ συμβάλλει στην εξέλιξη του τρόπου με τον οποίο ο κόσμος επιλέγει την μεταφορά του στην πόλη; Η Uber συνδέει τους επιβάτες -χρήστες της εφαρμογής- με τους οδηγούς αδειοδοτημένων ταξί, σε πραγματικό χρόνο, προσφέροντας έναν εύκολο, ασφαλή και αξιόπιστο τρόπο μετακίνησης στην Αθήνα.

Εμείς αποφασίσαμε να συστήσουμε την υπηρεσία της Uber στους αναγνώστες του Flix, προσφέροντας δωρεάν μετακινήσεις στην Αθήνα και να σας πάμε σινεμά!

Το Flix και η Uber λοιπόν συνεργάζονται για να σας πάνε, κυριολεκτικά, σινεμά: κατεβάστε την εφαρμογή, κάντε εγγραφή σε 1’, βάλτε τον κωδικό «FLIX» και η πρώτη σας Uber διαδρομή, έως 20€, είναι δωρεάν!

Ή, απλώς, πατήστε εδώ!

UBER 607

Κάθε χρήστης μπορεί να κατεβάσει την εφαρμογή για κινητές συσκευές iOs/Windows/Android/Blackberry και να δημιουργήσει το δικό του προσωπικό λογαριασμό. Τα απαραίτητα στοιχεία είναι το όνομα, το τηλέφωνο και ο αριθμός πιστωτικής/χρεωστικής prepaid κάρτα σας , καθώς το Uber λειτουργεί χωρίς μετρητά. Οι επιβάτες απλώς κατεβάζουν την εφαρμογή, δημιουργούν ένα λογαριασμό και ξεκινούν τις διαδρομές τους μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού.

Μην κάθεστε λοιπόν! Κάντε την εγγραφή σας και... πάμε σινεμά!

Για περισσότερες πληροφορίες για την Uber, ενημερωθείτε στο επίσημο site της υπηρεσίας, καθώς επίσης και στις σελίδες της στο facebook, στο twitter και στο instagram (@uber_greece).

Tags: Uber