Buzz

H Wikipedia βλάπτει σοβαρά τον... Τζέιμς Μποντ #2

στα 10

Το είχαμε γράψει και ενόψει της κυκλοφορίας του «Skyfall» το 2012. Πριν δείτε το «Spectre», μην τολμήσετε να ανοίξετε τη σελίδα του στη Wikipedia.

H Wikipedia βλάπτει σοβαρά τον... Τζέιμς Μποντ #2

Ενα από τα πιο χρήσιμα - τουλάχιστον δημοσιογραφικά - εργαλεία της Wikipedia είναι πως στις σελίδες των ταινιών περιλαμβάνει ολόκληρη την υπόθεση του λήμματος το οποίο αναζητάς, συχνά και με γλαφυρές λεπτομέρειες από τους τίτλους αρχής μέχρι και τους τίτλους τέλους.

Το ίδιο, ωστόσο, συμβαίνει και για ταινίες που δεν έχουν ακόμη βγει στην Ελλάδα και κυρίως σε κάποιες από αυτές που καλό είναι να μην γνωρίζεις τόσο ενδελεχώς κάθε σεναριακή ανατροπή και δραματική εξέλιξη της ταινίας.

Δείτε ακόμη: Μόνικα Μπελούτσι, Λέα Σεντού, Ναόμι Χάρις: Οι γυναίκες του Τζέιμς Μποντ για τα μάτια σας μόνο

spectre 607

Σας είχαμε προειδοποιήσει και ενόψει της εξόδου του «Skyfall» το 2012 και το ίδιο κάνουμε και τώρα, αφού η σελίδα του «Spectre» στη Wikipedia αναφέρει σχεδόν όλη την υπόθεση με το νι και με το σίγμα.

Μπορεί η ταινία να είναι πλέον στις βρετανικές αίθουσες και εδώ να αργεί ακόμη (είναι προγραμματισμένη για 12 Νοεμβρίου) και φυσικά κανείς δεν μπορεί να σας σταματήσει από το να αναζητήσετε τα spoilers που θέλετε - ήδη γράφονται άρθρα για την ταινία και τις λεπτομέρειες της υπόθεσής της, αλλά για καλό και για κακό αποφύγετε τη Wikipedia μέχρι το «Spectre» να βρεθεί σε κάποια αίθουσα δίπλα σας.

Διαβάστε ακόμη:

spectre 607

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το «Spectre» (χωρίς spoilers) που βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες στις 12 Νοεμβρίου:

Tags: Spectre