Φεστιβάλ / Βραβεία

Χρυσές Σφαίρες 2019: Οι προβλέψεις του Flix

στα 10

«A Star Is Born» ή «Bohemian Rhapsody»; «Green Book» ή «The Favourite»; Λίγο πριν από την 76η τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών, το Flix παραθέτει τις προβλέψεις του για όλες τις φετινές κινηματογραφικές και τηλεοπτικές κατηγορίες.

Χρυσές Σφαίρες 2019: Οι προβλέψεις του Flix

Λίγες μόλις ώρες μας χωρίζουν από την 76η απονομή των Χρυσών Σφαιρών, που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Κυριακής 6 Ιανουαρίου, προς ξημερώματα Δευτέρας, ώρα Ελλάδος. Σε ένα θεσμό που, ούτως ή άλλως, έχει αποδειχθεί στο παρελθόν εξαιρετικά απρόβλεπτος τόσο στις επιλογές των βραβείων όσο και στις κατηγορίες των υποψηφιοτήτων του, τα πράγματα μοιάζουν φέτος πιο ρευστά από ποτέ, χωρίς κάποιο τεράστιο φαβορί να ξεχωρίζει αισθητά.

Η φετινή απονομή έχει όμως μια ιδιαιτερότητα, καθώς τα μόλις 90 περίπου μέλη της Ενωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Χόλιγουντ θα ανακοινώσουν τα βραβεία τους πιο νωρίς από ποτέ, αφήνοντας ένα παράθυρο ανάμεσα στην τελετή τους και στην τελική προθεσμία για την ψηφοφορία των μελών της Ακαδημίας των Οσκαρ. Και μολονότι είναι μάλλον αμφίβολο το κατά πόσο οι επιλογές τους μπορούν να επηρεάσουν πραγματικά τα αποτελέσματα των Οσκαρ, είναι πιθανό κάποιες βραβευμένες ταινίες να αναδειχθούν αισθητά και στα μάτια των μελών της Ακαδημίας.

Sandra Oh - Andy Samberg 607

Με ταινίες όπως τα «A Star Is Born», «Roma», «Vice», «The Favourite» και «Green Book» να κατέχουν τη μερίδα του λέοντος σε υποψηφιότητες και κύρος, η βραδιά θα μπορούσε ωστόσο να οδηγήσει σε πολλές εκπλήξεις.

Λαμβάνοντας υπόψη μας το παρελθόν των βραβείων αλλά και τις φετινές τάσεις, ακολουθούν αναλυτικά όλες οι υποψηφιότητες και οι προβλέψεις του Flix για τις φετινές κινηματογραφικές και τηλεοπτικές κατηγορίες, λίγες ώρες πριν από την τελετή που θα πραγματοποιηθεί με παρουσιαστές τους υπέροχους Σάντρα Ο και Αντι Σάμπεργκ, οι οποίοι –αν μη τι άλλο– υπόσχονται μια διασκεδαστική βραδιά.

Η απονομή των Χρυσών Σφαιρών θα γίνει στις 6 Ιανουαρίου 2019, με οικοδεσπότες τη Σάντρα Ο και τον Αντι Σάμπεργκ. To κόκκινο χαλί ξεκινάει γύρω στις 1 μετά τα μεσάνυχτα, προς ξημέρωμα Δευτέρας 7 Ιανουαρίου. Η τελετή ξεκινάει στις 3 μετά τα μεσάνυχτα και θα ολοκληρωθεί γύρω στις 6:30 το πρωί. Μείνετε συντονισμένοι στο Flix, στην επίσημη σελίδα του στο Facebook και το Twitter για ζωντανό σχολιασμό της βραδιάς και άλλες εκπλήξεις.


ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

A Star Is Born 607

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΙΝΙΑ - ΔΡΑΜΑ

Παρά την ισχυρή παρουσία του «μαύρου» Χόλιγουντ, η συγκεκριμένη κατηγορία είναι φέτος πολύ πιο ξεκάθαρη από την αντίστοιχη, περισσότερο ανταγωνιστική της κωμωδίας-μιούζικαλ. Και το «A Star Is Born» φαντάζει ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί και ο πιο εύκολος τρόπος των Χρυσών Σφαιρών να ανταμείψουν το επιτυχημένο ντεμπούτο του Μπράντλεϊ Κούπερ στη σκηνοθεσία. Και μολονότι θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε τον ευχαριστήριο λόγο του Σπάικ Λι, αν υπάρχει μια πιθανή απειλή αυτή έρχεται από τη θηριώδη εισπρακτική επιτυχία του «Bohemian Rhapsody», αν οι ψηφοφόροι αποφασίσουν να αγνοήσουν τις αρνητικές κριτικές και το σκάνδαλο γύρω από τον σκηνοθέτη Μπράιαν Σίνγκερ.

Bohemian Rhapsody 607

Α' ΑΝΔΡΙΚΟΣ - ΔΡΑΜΑ

Με τη Χρυσή Σφαίρα για Καλύτερη Ταινία - Δράμα να πηγαίνει στο «A Star Is Born», εδώ είναι η ευκαιρία της Ενωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου να επιβραβεύσουν τον Ράμι Μάλεκ για την ερμηνεία του ως Φρέντι Μέρκιουρι, ο οποίος είναι άλλωστε και το καλύτερο στοιχείο του «Bohemian Rhapsody», επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα την αδυναμία που τρέφουν για τα biopics. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, η δύναμη του «A Star Is Born» να αποδειχθεί σαρωτική δικαιώνοντας ποικιλοτρόπως τον πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη της, Μπράντλεϊ Κούπερ.

A Star Is Born 607

Α' ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ - ΔΡΑΜΑ

Εχοντας ήδη μια Χρυσή Σφαίρα στο τσεπάκι της, για την ερμηνεία της στο τηλεοπτικό «American Horror Story: Hotel» το 2016, η Lady Gaga θα πάρει πλέον ολοκληρωτικά το αίμα της πίσω από τα «99 άτομα στο δωμάτιο που δεν πίστεψαν σ' αυτήν», επισφραγίζοντας οριστικά και με το κύρος των βραβείων τη μεταμόρφωσή της σε πραγματική ηθοποιό. Οι ψηφοφόροι των Σφαιρών είναι μάλλον δύσκολο να αγνοήσουν αυτό το success story, στην απίθανη όμως περίπτωση που αποφασίσουν να κάνουν την έκπληξη, αυτή θα έρθει μάλλον από τη Μελίσα ΜακΚάρθι για την εξαιρετική δραματική στροφή της στο «Can You Ever Forgive Me?».

green book 607

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΙΝΙΑ - ΚΩΜΩΔΙΑ Ή ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ

Παρά τις αντιρρήσεις αρκετών κριτικών και τις όποιες επικρίσεις έχει δεχτεί, οι ευκολοχώνευτες αντι-ρατσιστικές αποχρώσεις του «Πράσινου Βιβλίου» αποτελούν την πιο ασφαλή επιλογή για την κατηγορία αυτή, καθώς το φιλμ συνιστά χαρακτηριστική περίπτωση crowdpleasing ταινίας που μεταμορφώνεται απρόσμενα σε award darling, το οποίο ενδέχεται να ταρακουνήσει και την οσκαρική κούρσα. Η μεγάλη φόρα και κριτική αποδοχή του «The Favourite», ωστόσο, το καθιστούν ισχυρό αντίπαλο, κάτι που σίγουρα θα θέλαμε να δούμε να μεταφράζεται και σε ένα μεγάλο βραβείο, και όχι μόνο επειδή το σκηνοθετεί ο Γιώργος Λάνθιμος, αλλά επειδή πρόκειται όντως για την καλύτερη ταινία της κατηγορίας. Οι εκπλήξεις, πάντως, δεν αποκλείονται εδώ, είτε από το «Vice», είτε ακόμα και από τη διαπολιτισμική (και τεράστια εισπρακτική) επιτυχία του «Crazy Rich Asians».

Vice 607

Α' ΑΝΔΡΙΚΟΣ - ΚΩΜΩΔΙΑ Ή ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ

Ο Κρίστιαν Μπέιλ, υποδυόμενος ένα πραγματικό πρόσωπο, τον Ντικ Τσένεϊ, στο «Vice», σε μια ακόμα εντυπωσιακή (και σωματική) μεταμόρφωση από αυτές που είναι μάλλον δύσκολο να αγνοηθούν τόσο εδώ όσο και στα Οσκαρ, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα φύγει από την απονομή με το βραβείο ανά χείρας - το μόνο σίγουρο μάλλον για την ταινία, η οποία έχει τις περισσότερες υποψηφιότητες από οποιαδήποτε άλλη ταινία στις Χρυσές Σφαίρες αλλά όχι πολλές άλλες πιθανότητες για βράβευση. Ο Βίγκο Μόρτενσεν, για τους λόγους που αναφέραμε και πιο πάνω, ίσως είναι ο μόνος που έχει κάποιες ελπίδες να τον απειλήσει.

The Favourite 607

Α' ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ - ΚΩΜΩΔΙΑ Ή ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ

Η πιο σίγουρη ελπίδα του «The Favourite» για ένα μεγάλο βραβείο στις Χρυσές Σφαίρες έρχεται αναμφίβολα από την υπέροχη Ολίβια Κόλμαν, η οποία αποτελεί το μεγάλο φαβορί εδώ (αλλά και στα Οσκαρ). Δύσκολα θα καταφέρει κάποια από τις συνυποψήφιές της να την εκθρονίσει, παρά μόνο αν οι ψηφοφόροι αποφασίσουν να επιβραβεύσουν τη μοναδική ηθοποιό που δικαιολογεί και τη μιούζικαλ διάσταση της κατηγορίας, δηλαδή την Εμιλι Μπλαντ για το «Mary Poppins Returns».

Green Room 607

Β' ΑΝΔΡΙΚΟΣ

Ο Μαχερσάλα Αλι του «Green Book» μοιάζει εδώ με την πιο αυτονόητη επιλογή, ελπίζουμε ωστόσο μερίδα των ψηφοφόρων να επηρεαστεί από τις διαδοχικές βραβεύσεις του Ρίτσαρντ Ε. Γκραντ από τις περισσότερες ενώσεις κριτικών και να δικαιώσει επιτέλους τον παραγνωρισμένο ηθοποιό για την εκπληκτική του εμφάνιση στο «Can You Ever Forgive Me?».

If Beale Street Could Talk 607

Β' ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ

Ισως η πιο αμφίρροπη κατηγορία κινηματογραφικών ερμηνειών φέτος, το βραβείο Β' Γυναικείου Ρόλου θα μπορούσε να καταλήξει στα χέρια της Ρέιτσελ Βάις ή της Εμα Στόουν (με την πρώτη να έχει το προβάδισμα), αν δεν υπήρχε ο κίνδυνος οι ψήφοι να μοιραστούν ανάμεσα στις δύο πρωταγωνίστριες του «The Favourite» αδυνατίζοντας τις πιθανότητές τους. Το γεγονός αυτό αφήνει το πεδίο ανοιχτό τόσο στη σταθερή εγγύηση Εϊμι Ανταμς του «Vice» όσο και στην εξαιρετική Ρετζίνα Κινγκ του «If Beale Street Could Talk».

Alfonso Cuarón 607

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ

Οι κανονισμοί των Χρυσών Σφαιρών για τις ξενόγλωσσες ταινίες δεν επέτρεψαν στο «Roma» να βρεθεί υποψήφιο στην κατηγορία της Καλύτερης Ταινίας - Δράμα, ωστόσο η νίκη του Αλφόνσο Κουαρόν στη Σκηνοθεσία θα είναι η δίκαιη και σίγουρη αποζημίωσή του. Μονάχα κάποια τεράστια έκπληξη θα μπορούσε να του στερήσει το βραβείο, κι αυτή θα μπορούσε να έρθει μόνο από τον Μπράντλεϊ Κούπερ, επιβεβαιώνοντας τη λατρεία των βραβείων για το επιτυχημένο πέρασμα ηθοποιών πίσω από την κάμερα.

the favourite 607

ΣΕΝΑΡΙΟ

Ο πνευματώδης και παιχνιδιάρικος τρόπος που το σενάριο των Ντέμπορα Ντέιβις και Τόνι ΜακΝαμάρα για το «The Favourite» ανατρέπει υπογείως (αλλά διακριτικά) τα δεδομένα της ταινίας εποχής αναμένεται να κυριαρχήσει εδώ, αν οι ψηφοφόροι δεν παρασυρθούν από την πολιτική διάσταση του «Vice» ή τον πιο προφανή συναισθηματισμό του «Green Book».

the incredibles 2 607

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΙΝΙΑ - ANIMATION

Τόσο ο Γουές Αντερσον με το «Isle of Dogs» όσο και το «Spider-Man: Into the Spider-Verse» έχουν τους υποστηρικτές τους, ωστόσο το πιο πιθανό είναι ότι τα μέλη της Ενωσης Ξένων Ανταποκριτών θα πάνε με την πιο σίγουρη επιλογή για το είδος, που δεν είναι άλλη από την Pixar και το αξιοπρεπέστατο σίκουελ «Incredibles 2».

Black Panther 607

ΜΟΥΣΙΚΗ

Θα επαναλάβει ο Τζάστιν Χέργουιτζ του «First Man» τη νίκη του 2017 που του χάρισε τη Χρυσή Σφαίρα για τη μουσική του «La La Land»; Ή θα επικρατήσει το επικό σκορ με τις έθνικ αποχρώσεις από το «Black Panther» με την υπογραφή του Λούντβιχ Γκόρανσον. Τα προγνωστικά θέλουν το παιχνίδι να κρίνεται ανάμεσα στους δύο αυτούς διεκδικητές (δίνοντας μάλιστα την ευκαιρία στις Σφαίρες να επιβραβεύσουν δύο ταινίες που έχουν μηδενικές πιθανότητες για κάποιο άλλο βραβείο), αν και το μοναδικό μιούζικαλ της κατηγορίας («Mary Poppins Returns») θα μπορούσε να τους χαλάσει τα σχέδια.

A Star Is Born 607

ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Με τους Κέντρικ Λαμάρ, Ανι Λένοξ, Ντόλι Πάρτον και Τρόγιε Σιβάν ανάμεσα στους ερμηνευτές των τραγουδιών, η φετινή κατηγορία κάθε άλλο παρά υπολείπεται σε star power. Ομως μονάχα μια εξωφρενική έκπληξη ή κάποια ομαδική παράκρουση των μελών θα εμποδίσει τη Lady Gaga να κερδίσει το βραβείο (το δεύτερο της βραδιάς;), το οποίο μοιάζει ένα από τα πιο σίγουρα και δίκαια της φετινής απονομής, για το υπέροχο «Shallow» από το «A Star Is Born».

roma 607

ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗ ΤΑΙΝΙΑ

Το άλλο, πάλι, πιο σίγουρο και δίκαιο βραβείο της φετινής απονομής, είναι φυσικά εκείνο της Ξενόγλωσσης Ταινίας, που -αν επικρατήσει η στοιχειώδης λογική- ανήκει ολοκληρωτικά στο «Roma» το οποίο φέρει επιπλέον μαζί του κάθε πιθανό φετινό βραβείο στη μέχρι τώρα πορεία του.


Η απονομή των Χρυσών Σφαιρών θα γίνει στις 6 Ιανουαρίου 2019, με οικοδεσπότες τη Σάντρα Ο και τον Αντι Σάμπεργκ. To κόκκινο χαλί ξεκινάει γύρω στις 1 μετά τα μεσάνυχτα, προς ξημέρωμα Δευτέρας 7 Ιανουαρίου. Η τελετή ξεκινάει στις 3 μετά τα μεσάνυχτα και θα ολοκληρωθεί γύρω στις 6:30 το πρωί. Μείνετε συντονισμένοι στο Flix, στην επίσημη σελίδα του στο Facebook και το Twitter για ζωντανό σχολιασμό της βραδιάς και άλλες εκπλήξεις.


ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

killing eve 607

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ - ΔΡΑΜΑ

Αν και το «The Americans» ολοκλήρωσε την πορεία του με έναν τελευταίο κύκλο αντάξιο της μέχρι τώρα πορείας του, τα προγνωστικά θέλουν τον νικητή να κρίνεται ανάμεσα σε δύο νέες σειρές: Θα επιλέξουν oi Σφαίρες το (δικαιολογημένο) hype του ακαταμάχητου «Killing Eve» που αποτέλεσε ίσως την πιο ευχάριστη τηλεοπτική έκπληξη φέτος, ή θα παρασυρθούν από τη γοητεία της Τζούλια Ρόμπερτς στο «Homecoming»; Εμείς ποντάρουμε (και ελπίζουμε) στο πρώτο.

Homecoming 607

Α' ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ – ΔΡΑΜΑ

Η μάχη ανάμεσα στο «Homecoming» και στο «Killing Eve» συνεχίζεται κι εδώ, και πραγματικά είναι απόλυτα αμφίρροπη, ωστόσο πιστεύουμε ότι στην περίπτωση αυτή τα μέλη της Ενωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου μάλλον δεν θα μπορέσουν να αντισταθούν στην Τζούλια Ρόμπερτς, η οποία αναλαμβάνει στο «Homecoming» τον πρώτο της μόνιμο πρωταγωνιστικό ρόλο σε τηλεοπτική σειρά. Ας είναι, τουλάχιστον θα χορτάσουμε την Σάντρα Ο ως παρουσιάστρια των βραβείων!

Americans 607

A' ΑΝΔΡΙΚΟΣ – ΔΡΑΜΑ

Η τελευταία ευκαιρία του Μάθιου Ρις να κερδίσει τη Χρυσή Σφαίρα για τη σταθερά αξιόλογη παρουσία του στο «The Americans» δείχνει πως θα είναι μάλλον και αυτή που θα τον βρει νικητή. Ωστόσο μην εκπλαγείτε αν ο Ρίτσαρντ Μάντεν του κλέψει το βραβείο μέσα από τα χέρια για το «Bodyguard», μια άλλη νέα σειρά που οι φετινές υποψηφιότητες δείχνουν πως οι Σφαίρες εκτίμησαν ιδιαιτέρως.

The Marvelous Mrs. Maisel 607

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ - ΚΩΜΩΔΙΑ

Οσο κι αν θα θέλαμε να δούμε το «The Good Place» να κερδίζει και μερικά βραβεία πέρα από τη δική μας αγάπη, όλα δείχνουν πως το «The Marvelous Mrs. Maisel» θα επαναλάβει την περσινή του νίκη, μετά και από τον θρίαμβό του στα Εμμυ.

The Good Place 607

Α' ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ – ΚΩΜΩΔΙΑ

Τα ίδια ισχύουν πάνω-κάτω και για την κατηγορία του Α' Γυναικείου Ρόλου, μόνο που εδώ υπάρχει ίσως μια πιθανότητα η Κρίστεν Μπελ του «The Good Place» (στην πρώτη της υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα) να εκθρονίσει την Ρέιτσελ Μπρόσναχαν, η οποία είχε κερδίσει και πέρσι για το «The Marvelous Mrs. Maisel».

The Kominsky Method 607

Α' ΑΝΔΡΙΚΟΣ – ΚΩΜΩΔΙΑ

Οι Χρυσές Σφαίρες δύσκολα μπορούν να αντισταθούν στο πέρασμα κινηματογραφικών σταρ στη μικρή οθόνη. Κι όπως και στην περίπτωση της Τζούλια Ρόμπερτς, ο Μάικλ Ντάγκλας δύσκολα θα φύγει φέτος χωρίς το βραβείο, όχι μόνο επειδή βρίσκεται σε φόρμα στο «The Kominsky Method», αλλά κι επειδή η σειρά έκανε την πρεμιέρα της μόλις τον Νοέμβριο και είναι ακόμα νωπή στο μυαλό των ψηφοφόρων. Ακόμα και οι συναισθηματικοί λόγοι θα ήταν αρκετοί για να αφήσουν πίσω τις πιο τολμηρές καλλιτεχνικές επιλογές των Σάσα Μπάρον Κόεν, Μπιλ Χέιντερ και Ντάνι Γκλόβερ.

The Assassination of Gianni Versace 607

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΛΕΤΑΙΝΙΑ Ή ΜΙΝΙ ΣΕΙΡΑ

Η πολυσυζητημένη συνάντηση της Εϊμι Ανταμς με τον Ζαν-Μαρκ Βαλέ του «Big Little Lies» και τη συγγραφέα και σεναριογράφο Τζίλιαν Φλιν θα ήταν αρκετή για να μετατρέψει σε φαβορί το «Sharp Objects». Το ότι αποδείχθηκε ελαφρώς κατώτερη των προσδοκιών δεν είναι το πραγματικό πρόβλημα εδώ, αλλά μάλλον το ότι ο Ράιαν Μέρφι επανήλθε με έναν νέο οδοστρωτήρα μετά τον προηγούμενο θρίαμβο της σειρά ανθολογίας του «American Crime Story», με το «The People v. O.J. Simpson»: Το βασισμένο στη δολοφονία του Τζιάνι Βερσάρτσε «The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story» θα επαναλάβει εδώ τη νίκη του, όπως έκανε και στα Εμμυ.

The Assassination of Gianni Versace 607

Α' ΑΝΔΡΙΚΟΣ ΣΕ ΤΗΛΕΤΑΙΝΙΑ Ή ΜΙΝΙ ΣΕΙΡΑ

Εξίσου απίθανο είναι να χάσει το έπαθλο και ο Ντάρεν Κρις, ο οποίος έδωσε ανθρώπινο πρόσωπο στον δολοφόνο του Βερσάτσε, Αντριου Μπιουκάναν. Αν υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να τον απειλήσει, αυτός είναι ο Χιου Γκραντ, ο οποίος υποδύεται επίσης ένα πραγματικό πρόσωπο, τον Βρετανό πολιτικό Τζέρεμι Θορπ, στο «A Very English Scandal», και έχει μεν πέντε υποψηφιότητες και μία νίκη, αυτή όμως είναι η πρώτη του για τηλεοπτικό ρόλο.

Sharp Objects 607 1

Α' ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΡΟΛΟΣ ΣΕ ΤΗΛΕΤΑΙΝΙΑ Ή ΜΙΝΙ ΣΕΙΡΑ

Ανεξάρτητα από το τι πιστεύει κανείς για το «Sharp Objects», η Εϊμι Ανταμς ήταν για άλλη μια φορά συγκλονιστική και είναι ίσως η μόνη που μπορεί να διασώσει την αξιοπρέπεια της σειράς στις Χρυσές Σφαίρες. Κατά τραγική ειρωνεία, όμως, βρίσκεται κι εδώ αντιμέτωπη με τη Ρετζίνα Κινγκ, καθώς και με τη Λόρα Ντερν και την Πατρίσια Αρκέτ, οι οποίες θα μπορούσαν να κάνουν την έκπληξη σε μια κατηγορία που φημίζεται για τέτοιες.

A Very English Scandal 607

Β' ΑΝΔΡΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ, ΤΗΛΕΤΑΙΝΙΑ Ή ΜΙΝΙ ΣΕΙΡΑ

Οπως πάντα, οι τηλεοπτικοί Β' ρόλοι στις Χρυσές Σφαίρες είναι ένας μικρός αχταρμάς, με ηθοποιούς από δραματικές και κωμικές σειρές, τηλεταινίες και μίνι σειρές να συναγωνίζονται μεταξύ τους, κάτι που σημαίνει ότι (σχεδόν) τα πάντα είναι πιθανά. Ο Χένρι Γουίνκλερ απέσπασε το αντίστοιχο Εμμυ για την πολύτιμη κωμική νότα που έδωσε στο «Barry», όμως η Ενωση Ανταποκριτών θα μπορούσε κάλλιστα να ευνοήσει τόσο τον Γουίσο όσο και τον βετεράνο Αρκιν, ή ακόμα και τον Ραμίρεζ, αν το «The Assassination of Gianni Versace» αποδειχθεί σαρωτικό.

Sharp Objects 607

Β' ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΡΟΛΟΣ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ, ΤΗΛΕΤΑΙΝΙΑ Ή ΜΙΝΙ ΣΕΙΡΑ

Ανάλογα χαοτική είναι και η κατηγορία του Β' Γυναικείου, με την Μπόρστιν να έχει το προβάδισμα των Εμμυ και την Πενέλοπε Κρουζ τη φόρα του «The Assassination of Gianni Versace». Αν έπρεπε να διαλέξουμε, ωστόσο, θα ποντάραμε στην Πατρίσια Κλάρκσον και τις λεπτές ισορροπίες που κρατά σε έναν ρόλο που σε λιγότερο επιδέξια χέρια κάλλιστα θα μπορούσε να καταλήξει να αποδωθεί σαν ένα μονοδιάστατο τέρας.


Η απονομή των Χρυσών Σφαιρών θα γίνει στις 6 Ιανουαρίου 2019, με οικοδεσπότες τη Σάντρα Ο και τον Αντι Σάμπεργκ. To κόκκινο χαλί ξεκινάει γύρω στις 1 μετά τα μεσάνυχτα, προς ξημέρωμα Δευτέρας 7 Ιανουαρίου. Η τελετή ξεκινάει στις 3 μετά τα μεσάνυχτα και θα ολοκληρωθεί γύρω στις 6:30 το πρωί. Μείνετε συντονισμένοι στο Flix, στην επίσημη σελίδα του στο Facebook και το Twitter για ζωντανό σχολιασμό της βραδιάς και άλλες εκπλήξεις.