Βραβεία Ιρις της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου 2018: H απονομή με τον τρόπο του Flix

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / 23 APR

Με το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας στο «Γιο της Σοφίας» της Ελίνας Ψύκου, ολοκληρώθηκε η 9η Τελετή Απονομής των Βραβείων Ιρις της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου. Διαβάστε όλα τα βραβεία και τα παραλειπόμενα εδώ!

Με έμπνευση τη Σιωπή του Ινγκμαρ Μπέργκμαν

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / 21 APR

Με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Μπέργκμαν και αφετηρία την Τριλογία της Σιωπής του, Ελληνες καλλιτέχνες προσεγγίζουν το έργο του Σουηδού σκηνοθέτη, σε ένα πρωτότυπο φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στο Ρομάντσο, από τις 26 έως τις 29 Απριλίου.

Ο Αλεξάντερ Ντεσπλά στο Ωδείο Αθηνών για ενα masterclass που δεν χάνεται με τίποτα

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / 19 APR

Καλεσμένος της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου ο Αλεξάντερ Ντεσπλά έρχεται για ακόμη μια φορά στην Ελλάδα για να παραλάβει το τιμητικό Βραβείο Ιρις και να παραδώσει ένα masterclass στο Ωδείο Αθηνών.

10 ταινίες (και κάτι ακόμη) που πρέπει να δεις οπωσδήποτε στο Outview Film Festival

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / 18 APR

To Outview Film Festival ξεκινάει την Πέμπτη 19 Απριλίου με ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα που κάνει από μόνο του την επανάσταση που χρειάζεται υπέρ της διαφορετικότητας, της ανεκτικότητας, της ελευθερίας της αυτοδιάθεσης και της έκφρασης.

Με την ελληνική συμπαραγωγή «Troppa Grazia» κλείνει φέτος το 50ό Δεκαπενθήμερο των Σκηνοθετών

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / 17 APR

Η ταινία του Τζιάνι Ζανάσι «Troppa Grazia», μια συμπαραγωγή της ελληνικής StraDA με την Pupkin Productions κλείνει το φετινό Δεκαπενθήμερο των Σκηνοθετών που κλείνει τα 50 του χρόνια.

Παλαιότερα

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας.