«Κοινωνικό μέρισμα» από το Υπουργείο Πολιτισμού στο Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου

INDUSTRY / ΧΘΕΣ

Το Υπουργείο Πολιτισμού δίνει εκτακτή επιχορήγηση 1.000.000 στο Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, πράγμα πάντα καλό, αλλά εδώ και με επιπλέον σκοπό να τραβήξει την προσοχή από το χάος που επικρατεί στο εσωτερικό του.

Παραιτήσεων και αντικαταστάσεων συνέχεια στο Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου

INDUSTRY / ΧΘΕΣ

Δύο μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΚΚ υπέβαλαν την παραίτησή τους απευθείας στο Υπουργείο Πολιτισμού, το οποίο, όπως και το Κέντρο Κινηματογράφου, δεν έχει ακόμη στείλει κάποια επίσημη ενημέρωση για την αντικατάστασή τους.

Αυτά είναι τα κινηματογραφικά σχέδια που ενισχύονται από το SΕΕ Cinema Network

INDUSTRY / 22 NOV

Η καθιερωμένη ετήσια συνάντηση των χωρών-μελών του Κινηματογραφικού Δικτύου Νοτιοανατολικής Ευρώπης, SEE Cinema Network έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου, στις 9 Νοεμβρίου 2017.

Μετά την πτώση του Γουάινστιν, έχει ξεσπάσει πόλεμος στα στούντιο που διεκδικούν δυναμικά τον Ταραντίνο

INDUSTRY / 16 NOV

Αν ανησυχούσατε για το αν το σκάνδαλο Γουάινστιν είναι καταστροφικό και για την καριέρα του Κουέντιν Ταραντίνο, μπορείτε να ηρεμήσετε. Τρία στούντιο σφάζονται στην ποδιά του.

O Τσίπρας θα φέρει τις ξένες παραγωγές στην Ελλάδα. Το λέει και ο Guardian.

INDUSTRY / 13 NOV

Ακόμη ένα άρθρο που μας διασκέδασε για την προσέλκυση ξένων παραγωγών στην Ελλάδα. Αυτή τη φορά γραμμένο από τον Guardian, με δηλώσεις πολλών και εκλεκτών που δεν... λένε τίποτα. Και με το ελληνικό σινεμά εντός συνόρων σε απόλυτη διάλυση.

Οταν είσαι πραγματική Wonder Woman: η Γκαλ Γκαντότ δε θα επιστρέψει για το sequel, αν δεν απολυθεί ο Μπρετ Ράτνερ

INDUSTRY / 13 NOV

Η Γκαλ Γκαντότ δείχνει το επόμενο βήμα στο θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης/κακοποίησης στη χολιγουντιανή βιομηχανία: όταν μια γυναίκα χρησιμοποιεί τη δύναμή της έμπρακτα και θέτει όρους και όρια.

Ο Βασίλειος Κοσμόπουλος είναι ο προσωρινός Γενικός Διευθυντής στο Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου

INDUSTRY / 08 NOV

Το ΔΣ του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου όρισε Γενικό Διευθυντή του ΕΚΚ τον Βασίλειο Κοσμόπουλο, μετά την απομάκρυνση της Ηλέκτρας Βενάκη από το Υπουργείο Πολιτισμού.

H Disney ετοιμάζεται να αγοράσει την 20th Century Fox;

INDUSTRY / 07 NOV

Φαίνεται πως τίποτα δεν σταματά τον κολοσσό Disney στο να γίνει ο απόλυτος κυρίαρχος στο Χόλιγουντ με το να σκέφτεται να αγοράσει και ένα από τα μεγαλύτερα και ιστορικότερα στούντιο της βιομηχανίας. Αυτό της 20th Century Fox.

Από το πουθενά, νέα επιτροπή για τον κινηματογράφο στην ΕΡΤ. Γιατί έτσι!

INDUSTRY / 31 OCT

Χωρίς λόγο και αιτία και φυσικά χωρίς καμία ειδοποίηση, παύθηκαν οι εργασίες της διορισμένης επιτροπής που εξετάζει τις χρηματοδοτήσεις της ΕΡΤ για τον ελληνικό κινηματογράφο. Πάμε πάλι από την αρχή.

Παλαιότερα

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας.