Εναρξη καταθέσεων ελληνικών ταινιών για το 59ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

INDUSTRY / 18 JUN

Από την Τρίτη 19 Ιουνίου μέχρι και τις 10 Σεπτεμβρίου, το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης θα δέχεται τις καταθέσεις ελληνικών ταινιών που θα αποτελέσουν το φετινό Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου.

Ο Νταν Ατίας στο workshop του ΜΙΚ στη Νίσυρο

INDUSTRY / 12 JUN

Ο Αμερικανός σκηνοθέτης κάποιων από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές στην ιστορία («Sopranos», «Lost», «The Wire»), έρχεται στη Νίσυρο να μοιραστεί τις γνώσεις του.

Το Μεσογειακό Ινστιτούτο Κινηματογράφου στρέφει το βλέμμα στη νέα εποχή

INDUSTRY / 11 JUN

Από τις 19 Ιουνίου μέχρι και τις 2 Ιουλίου, στη Νίσυρο, το Μεσογειακό Ινστιτούτο Κινηματογράφου επιστρέφει με το πρόγραμμα ανάπτυξης σεναρίων αλλά και καινοτομίες που το φέρνουν στην πρώτη γραμμή της κινηματογραφικής καινοτομίας.

Ανακοίνωση του ΕΚΚ σχετικά με τη θέση του Διευθυντή Ανάπτυξης και Παραγωγής

INDUSTRY / 08 JUN

Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου ανακοινώνει πως ο διαγωνισμός για την πλήρωση της θέσης του Διευθυντή Ανάπτυξης και Παραγωγής που είχε ξεκινήσει στις 19 Απριλίου κρίθηκε άγονος και επαναλαμβάνεται.

Νέες κινηματογραφικές αίθουσες από την Tanweer

INDUSTRY / 08 JUN

Τα καλά νέα συνεχίζονται για τις κινηματογραφικές αίθουσες, με την ανακοίνωση της Tanweer Group ότι έχει ιδρύσει από το Μάιο του 2018 την Town Cinemas Management A.E. με σκοπό τη διαχείριση και εκμετάλλευση κινηματογραφικών αιθουσών & πολυχώρων.

Και ξαφνικά... σχολή κινηματογράφου στη Δράμα;

INDUSTRY / 05 JUN

«O Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς επισκέφθηκε τη Δράμα και υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με τον Δήμαρχο Δράμας και τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ανοικτου Πανεπιστημίου για την ιδρυση Σχολής Κινηματογράφου και Οπτικοακουστικών Μέσων στην πόλη». Ας διαβάσουμε τώρα πιο προσεκτικά τα δελτία τύπου του Υπουργείου και του Φεστιβάλ Δράμας.

Σεμινάριο για την παραγωγή και την προώθηση ταινιών από το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

INDUSTRY / 02 JUN

Το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, με την υποστήριξη του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, οργανώνει ημερήσιο σεμινάριο με τίτλο «Βουτιά στην παραγωγή και το marketing μιας νέας ταινίας» την Τρίτη 12 Ιουνίου στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος.

Παλαιότερα

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.