Εργαστήριο Εθνογραφικού Ντοκιμαντέρ από το Ethnofest στο Fårö

INDUSTRY / ΣΗΜΕΡΑ

Ο χώρος δημιουργικής μάθησης Fårö Creative Learning σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Εθνογραφικού Κινηματογράφου της Αθήνας Ethnofest διοργανώνουν ένα εργαστήριο εθνογραφικού κινηματογράφου με επίκεντρο την ταινία-πορτραίτο.

Το Υπουργείο Πολιτισμού διαβεβαιώνει: «Θα διεκπεραιωθούν άμεσα οι εκκρεμότητες στο Κέντρο Κινηματογράφου»

INDUSTRY / 28 MAR

Με ανακοίνωσή του, το Υπουργείο Πολιτισμού κατεβάζει τους τόνους σε σχέση με την αναταραχή στο Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου και την αποχώρηση του Προέδρου του ΔΣ, Γιάννη Λεοντάρη.

H επιστολή παραίτησης του Προέδρου του ΔΣ του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, Γιάννη Λεοντάρη

INDUSTRY / 28 MAR

Επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούσαν, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου υποβάλλει την παραίτησή του, αφήνοντας τον οργανισμό ακέφαλο και έκθετο.

To Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου δεν επιβεβαιώνει, οι φήμες για παραιτήσεις κυκλοφορούν...

INDUSTRY / 27 MAR

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτα δημοσιεύματα, την παραίτησή τους έχουν υποβάλλει ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Ιωάννης Λεοντάρης και τα μέλη Τίμωνας Κουλμάσης και Θανάσης Σκρούμπελος.

Εκτακτη επιχορήγηση 2 εκατομμυρίων ευρώ στο Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου

INDUSTRY / 25 MAR

Με ανακοίνωσή του το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοινώνει τη φετινή έκτακτη επιχορήγηση για το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου και έμμεσα διασεκδάζει (;) τις φήμες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό για την τύχη του.

Παλαιότερα

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας.