Μαθαίνοντας σινεμά από τους καλύτερους στο Film Factory της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου

INDUSTRY / 12 DEC

Οπως κάθε χρόνο, η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου διοργανώνει το Film Factory, ένα τετραήμερο αφιερωμένο στον κινηματογράφο και σε όσους εργάζονται μπροστά και πίσω από την κάμερα, για σπουδαστές, νέους κινηματογραφιστές και σινεφίλ. Από τις 14 μέχρι και τις 17 Δεκεμβρίου στο Ωδείο Αθηνών.

Εκτός τόπου και χρόνου; Το Υπουργείο Πολιτισμού κάνει και πάρτι για το χάος του ελληνικού σινεμά

INDUSTRY / 30 NOV

Τη στιγμή που κινηματογραφιστές κάνουν έκκληση βοήθειας κι ανασυγκρότησης για το χάος στο σινεμά, το Υπουργείο Πολιτισμού διοργανώνει «πάρτι» διασκεδάζοντας με αποπροσανατολιστικό τρόπο το σκοτάδι που πέφτει βαρύ πάνω στον πολιτισμό.

Από τους Location Managers στον Κινηματογραφικό Τουρισμό: Οσα μάθαμε από την ανοιχτή συζήτηση του Hellenic Film Commission του ΕΚΚ

INDUSTRY / 28 NOV

Διαβάστε όσα ειπώθηκαν στην Ανοιχτή Συζήτηση που οργάνωσε η Διεύθυνση Διεθνών Οπτικοακουστικών Παραγωγών – Ηellenic Film Commission (HFC) του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου (ΕΚΚ), με θέμα: «Κινηματογραφικές Τοποθεσίες και Κινηματογραφικός Τουρισμός».

Αγάπη ναι (και πολλή) για το ελληνικό σινεμά, αλλά - επιτέλους - και μια εθνική πολιτική

INDUSTRY / 26 NOV

Εννέα Υπουργεία εμπλέκονται άμεσα και έμμεσα με τον ελληνικό κινηματογράφο. Κανένα δεν συνεργάζεται με κανένα. Κανείς δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για να στηρίξει το μοναδικό πράγμα που την τελευταία δεκαετία έδωσε στην Ελλάδα ένα - τον πιο σοβαρό - λόγο να αισθάνεται περήφανη. Οι κινηματογραφιστές κινητοποιούνται και ζητούν τα αυτονόητα...

Δώσε λίγη αγάπη στον Ελληνικό Κινηματογράφο

INDUSTRY / 20 NOV

Με αυτό το σύνθημα η Ενωση Σκηνοθετών και Παραγωγών Ελληνικού Κινηματογράφου καλεί όλους όσους ενδιαφέρονται για την υπόθεση «ελληνικό σινεμά» να συζητήσουν ανοιχτά για την ανάγκη χάραξης ενιαίας κινηματογραφικής πολιτικής.

Ανοιχτή Συζήτηση με θέμα «Κινηματογραφικές Τοποθεσίες και Κινηματογραφικός Τουρισμός»

INDUSTRY / 20 NOV

Η Διεύθυνση Διεθνών Οπτικοακουστικών Παραγωγών – Ηellenic Film Commission του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου (ΕΚΚ) διοργανώνει ανοιχτή συζήτηση με θέμα: «Κινηματογραφικές Τοποθεσίες και Κινηματογραφικός Τουρισμός» την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018 στον Πύργο Βιβλίων στο ισόγειο της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος στο Κέντρο Πολιτισμού Iδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

To Torino Film Lab στην Αθήνα για δεύτερη χρονιά, σε συνεργασία με το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου

INDUSTRY / 16 NOV

Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου (ΕΚΚ) για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ανανεώνει τη συνεργασία του με ένα από τα πλέον αναγνωρισμένα διεθνώς κινηματογραφικά εργαστήρια, το Torino Film Lab (TFL).

Η Λάρισα αποκτά Village Cinemas

INDUSTRY / 14 NOV

Με εγκαίνια στις 15 Νοεμβρίου, τα Village Cinemas φέρνουν την υπεροχή στην κινηματογραφική αίθουσα και στη Λάρισα!

Παλαιότερα

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.