Πρόσκληση για την πλήρωση της θέσης του Διευθυντή Ανάπτυξης και Παραγωγής στο ΕΚΚ

INDUSTRY / ΧΘΕΣ

Μετά την ανάληψη των καθηκόντων του Γενικού Διευθυντή από τον Βασίλειο Κοσμόπουλο, μένει κενή η θέση του Διευθυντή Ανάπτυξης και Παραγωγής. Με ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντός το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου αναμένει τους υποψήφιους για την πλήρωσή της.

Δείτε σε live streaming την τελετή των Βραβείων Ιρις της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου

INDUSTRY / 18 APR

Για πρώτη φορά φέτος, η τελετή απονομής των βραβείων Ιρις της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου θα μεταδοθούν ζωντανά από την υπηρεσία live streaming της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση.

Τα καλύτερα της Πανελλήνιας Ενωσης Κριτικών Κινηματογράφου στην Ταινιοθήκη

INDUSTRY / 16 APR

Σε ένα τριήμερο προβολών με ελεύθερη είσοδο, η Π.Ε.Κ.Κ. παρουσιάζει τις ταινίες που βράβευσαν τα μέλη της για τη χρονιά που πέρασε από την ετήσια διανομή αλλά και τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά φεστιβάλ της χώρας.

Νέος Γενικός Διευθυντής του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου ο Βασίλης Κοσμόπουλος

INDUSTRY / 12 APR

Με ανακοίνωσή του το Υπουργείο Πολιτισμού επιβεβαιώνει όσους ήταν σίγουροι πως ο νέος Γενικός Διευθυντής του ΕΚΚ θα ήταν ο Βασίλης Κοσμόπουλος που μέχρι σήμερα διατηρούσε χρέη αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή μετά την απομάκρυνση της Ηλέκτρας Βενάκη.

Να πουν κάτι και οι Αρχαιολόγοι για τα γυρίσματα στο Σούνιο. Να μην πουν;

INDUSTRY / 02 APR

Τελευταίος σε μια σειρά ανακοινώσεων, ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων, εκδίδει ανακοίνωση για να στηρίξει το ΚΑΣ στην απόφασή του να μη δώσει άδεια γυρισμάτων στο BBC για τα γυρίσματα της μίνι σειρά «The Little Drummer Girl» στο Σούνιο.

(Γνώση για) γνώμη για τα γυρίσματα στο Σούνιο έχουν και οι υπάλληλοι φύλαξης αρχαιοτήτων

INDUSTRY / 30 MAR

Για το θέμα των ημερών - την άρνηση του ΚΑΣ να δώσει άδεια γυρισμάτων στο Σούνιο σε μίνι - σειρά του BBC - τοποθετούνται και οι αρχαιοφύλακες, υπενθυμίζοντας πως σε αυτή τη χώρα θα κοιτάμε αιωνίως το δέντρο και όχι το δάσος.

H Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου τοποθετείται σχετικά με το ΕΚΟΜΕ και το ΚΑΣ

INDUSTRY / 30 MAR

Συνεχίζουν οι δημόσιες τοποθετήσεις φορέων του κινηματογραφικού κόσμου σχετικά με το θέμα γύρω από την άρνηση άδειας γυρισμάτων στο Σούνιο από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο σε μίνι - σειρά του BBC. Διαβάστε το δελτίο Τύπου της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Η ΕΣΠΕΚ για την άρνηση του ΚΑΣ να δώσει άδεια γυρισμάτων στο Σούνιο για τη μίνι σειρά του BBC

INDUSTRY / 30 MAR

Και η ΕΣΠΕΚ στρέφεται εναντίον της απόφασης του ΚΑΣ που αρνήθηκε τα γυρίσματα στη μίνι - σειρά «The Little Drummer Girl» παραγωγής BBC και σε σκηνοθεσία του Παρκ Τσαν-γουκ, την ώρα που η χώρα κατά το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης είναι καθόλα έτοιμη να προσελκύσει ξένες παραγωγές.

Ανακοίνωση του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου για την απόφαση του ΚΑΣ να αρνηθεί την άδεια γυρισμάτων στο Σούνιο

INDUSTRY / 30 MAR

Μετά τη σκληρή απάντηση του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρη Κρέτσου, τώρα και το Κέντρο Κινηματογράφου στέκεται με έκπληξη και βαθιά απογοήτευση απέναντι στην απόφαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου να παραχωρήσει το Σούνιο για τις ανάγκες γυρισμάτων διεθνούς τηλεοπτικής παραγωγής.

Υπεγράφη η Κοινή Υπουργική Απόφαση που κάνει το Filming in Greece πραγματικότητα

INDUSTRY / 29 MAR

Υπεγράφη η Κοινή Υπουργική Απόφαση που αναμενόταν για την επίσημη έναρξη του επενδυτικού κινήτρου για την προσέλκυση οπτικοακουστικών παραγωγών στην Ελλάδα. Την ίδια ώρα που σύννεφα πολέμου σκοτεινιάζουν τη σχέση του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης με το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο.

Ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος επιτίθεται στο ΚΑΣ για την άρνησή του να δώσει άδεια γυρισμάτων στο Σούνιο

INDUSTRY / 29 MAR

Ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος στρέφεται εναντίον του ΚΑΣ και των πρακτικών του που στο παρελθόν όπως και τώρα στοιχίζουν στην Ελλάδα σημαντικές διεθνείς οπτικοακουστικές παραγωγές.

Το Filming in Greece γίνεται μια κάποια πραγματικότητα

INDUSTRY / 27 MAR

Στο Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης παρουσιάστηκε από τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκο Παππά ένα ζητούμενο δεκαετιών: το πολυπόθητο επενδυτικό κίνητρο για την παραγωγή κινηματογραφικών και οπτικοακουστικών έργων στην Ελλάδα, που μένει πλέον να αποδειχτεί ότι θα φέρει τις επενδύσεις που αναμένονται και θα βοηθήσει την εγχώρια κινηματογραφική παραγωγή.

Παλαιότερα

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας.