Industry

Θεαματική επιτυχία για την ταινία «Μην Ανοίγεις την Πόρτα» των Unboxholics στο ελληνικό box office

στα 10

Η ταινία κατάφερε μέσα σε μία μόλις ημέρα να ξεπεράσει κάθε προσδοκία δίνοντας μια δόση αναζωογόνησης εισιτηρίων στους κινηματογράφους μετά τις συνεχόμενες πτώσεις στο ελληνικό box office τις τελευταίες εβδομάδες.

Θεαματική επιτυχία για την ταινία «Μην Ανοίγεις την Πόρτα» των Unboxholics στο ελληνικό box office

Χτες άνοιξε στις ελληνικές αίθουσες η ταινία «Μην Ανοίγεις την Πόρτα» των Σάκη και Αλέξανδρο Καρπά, τους γνωστούς σε όλους Unboxholics. Οπως ήταν ήδη αναμενόμενο από τις προπωλήσεις, οι οποίες ξεκίνησαν από τις αρχές Μαρτίου, η ταινία κατάφερε να ξεπεράσει κάθε προσδοκία στο ελληνικό box office.

Το «Μην Ανοίγεις την Πόρτα» έκανε μέσα σε μία μόλις μέρα 27.000 εισιτήρια σε 82 περιοχές, σε 115 οθόνες, και ήδη φαίνεται πως θα ξεπεράσει το άνοιγμα της «Φόνισσας» στις αρχές Δεκέμβρη, που είχε κάνει 66.000 εισιτήρια το πρώτο τετραήμερο. Θα χρειαστεί βέβαια να περιμένουμε ως τη Δευτέρα για να δούμε τα ακριβή νούμερα του τετραημέρου.

Η ταινία έκανε το τρίτο καλύτερο άνοιγμα - από τότε που οι ταινίες ανοίγουν Πέμπτη στην Ελλα΄δα - για ελληνική ταινία πίσω από το «Μόλις Χώρισα» (2008) με 30.774 εισιτήρια και το «Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο» (2005) με 28.698 εισιτήρια και φαίνεται πως θα είναι η εκείνη που θα δώσει μια δόση αναζωογόνησης εισιτηρίων στους κινηματογράφους μετά τις συνεχόμενες πτώσεις στο ελληνικό box office τις τελευταίες εβδομάδες.

Διαβάστε ακόμα: Οι Unboxholics είναι έτοιμοι για το μεγάλο (τρομαχτικό) βήμα στη μεγάλη οθόνη

Μην Ανοίγεις την Πόρτα

Το «Μην Ανοίγεις την Πόρτα», το σενάριο και την σκηνοθεσία του οποίου υπογράφουν οι Σάκης και Αλέξανδρος Καρπάς και πρωταγωνιστούν οι Σάκης Καρπάς και Φωτεινή Λεβογιάννη, χαρακτηρίζεται ως «ψυχολογικό θρίλερ» από τους δημιουργούς του και σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, μακριά από τον πολιτισμό, σ' ένα παγωμένο δάσος στην αφιλόξενη πλαγιά ενός βουνού, μια ομάδα ερευνητών δέχεται επίθεση από μια απροσδιόριστη φιγούρα. Μοναδική διασωθείσα, μια νεαρή βιολόγος η οποία βρίσκει καταφύγιο στην απομονωμένη καλύβα ενός μυστήριου άντρα. Μαζί, θα ξεκινήσουν ένα αποκαλυπτικό ταξίδι στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής. Τι βρίσκεται άραγε στη σκοτεινή καρδιά του δάσους;

Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για την ταινία και αναζητήστε όλες τις αίθουσες στις οποίες παίζεται η ταινία σε Αθήνα και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Μην Ανοίγεις την Πόρτα