Buzz

Η Ντίλαν Φάροου μιλάει για πρώτη φορά στην τηλεόραση για τον Γούντι Αλεν

στα 10

Στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση, η θετή κόρη του Γούντι Αλεν, που τον κατηγορεί ότι την κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν επτά ετών, ελπίζει πως ο κόσμος πλέον θα σταματήσει απλά να την ακούει και θα την πιστέψει.

Η Ντίλαν Φάροου μιλάει για πρώτη φορά στην τηλεόραση για τον Γούντι Αλεν

«Γιατί να μην θέλω να τον αποκαθηλώσω; Γιατί να μην είμαι θυμωμένη; Γιατί να μην είμαι πληγωμένη; Γιατί να μην πρέπει να νιώσω οργή μετά από όλα αυτά τα χρόνια που με αγνοούν, δεν με πιστεύουν και με βάζουν στην άκρη;».

Η Ντίλαν Φάροου, θετή κόρη του Γούντι Αλεν, υποστηρίζει ότι ο πατέρας της την κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν παιδί. Η ιστορία είναι γνωστή και έχει ειπωθεί πολλές φορές από την πλευρά της Ντίλαν Φάροου, όπως επίσης είναι γνωστό πως ο Γούντι Αλεν έχει αθωωθεί σε δύο δίκες για την κατηγορία και ο ίδιος αρνείται όλα αυτά τα χρόνια ότι τα πράγματα συνέβησαν όπως υποστηρίζει η κόρη του.

Διαβάστε εδώ ένα χρονικό των δηλώσεων των δύο πλευρών γύρω από την κακοποίηση ή όχι της Ντίλαν Φάροου από τον Γούντι Αλεν.

Dylan Farrow 607

Dylan Farrow 607

Υπό το φως των πρόσφατων αποκαλύψεων στη βιομηχανία για τη σεξουαλική κακοποίηση γυναικών, η Ντίλαν Φάροου επιτέθηκε στους ηθοποιούς που έχουν παίξει σε ταινίες του Γούντι Αλεν πως από τη μία καταδικάζουν τις πρακτικές στο Χόλιγουντ αλλά από την άλλη αρνούνται πεισματικά να καταδικάσουν τον Γούντι Αλεν. Το αποτέλεσμα ήταν πως αρκετοί πρωταγωνιστές του Γούντι Αλεν (από την Γκρέτα Γκέργουιγκ μέχρι την Μίρα Σορβίνο και από την Ρεμπέκα Χολ μέχρι τον Τίμοθι Σαλαμέ) τον καταδίκασαν και δήλωσαν πως έχουν μετανιώσει που έχουν δουλέψει μαζί του.

Διαβάστε ακόμη: Ο Αλεκ Μπόλντγουιν βρίσκει την «αποκήρυξη» του Γούντι Αλεν «άδικη και θλιβερή»

Η πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στο CBS This Morning αναμένεται να συζητηθεί πολύ. Δείτε εδώ μερικά από τα σημαντικότερα αποσπάσματα:




Διαβάστε ακόμη