TV & STREAMING

Μπορεί η δεύτερη σεζόν «The Terror» να είναι πιο τρομακτική από την πρώτη;

στα 10

Ναι, μπορεί, συνειδητοποιούμε διαβάζοντας το θέμα της: πιο τρομακτική, πιο βαριά, πιο κλειστοφοβική, πιο υπέροχη!

Μπορεί η δεύτερη σεζόν «The Terror» να είναι πιο τρομακτική από την πρώτη;

Βασισμένη σε πραγματική ιστορία, τοποθετημένη στην Αρκτική το 1850, η σειρά παραγωγής Ρίντλεϊ Σκοτ, «The Terror», ήταν ένα δυσβάσταχτο, κατάμαυρο αριστούργημα.

Διαβάστε περισσότερα: «The Terror» | Η σειρά που δεν αντέχεις ούτε να δεις, ούτε να μην δεις

Κι ενώ αυτή, η πρώτη ιστορία, των πλοίων Τρόμος και Ερεβος και των πληρωμάτων τους, που προσπάθησαν, μοιραία, το 1848 ν’ ανακαλύψουν το «Βορειοδυτικό Πέρασμα» τελείωσε οριστικά, η δεύτερη σεζόν της σειράς είναι στα σκαριά. Με άλλους συντελεστές, άλλη εποχή και υπόθεση και με συνδετικό κρίκο, κυρίως, τα αισθήματα που προκαλεί στο θεατή και τον ανθρώπινο αγώνα επιβίωσης.

terror 607

Ο δεύτερος κύκλος θ' αποτελείται από 10 επεισόδια που θα σκηνοθετήσει ο - καθόλου τυχαία Αμερικανο-Ιαπωνικής καταγωγής - Τζόζεφ Κουμπότα Βλάντικα, με εμπειρία στα «Narcos», «Outcast» και «Fear the Walking Dead». Η σεζόν θα εκτυλίσσεται στη διάρκεια του Β' Παγκόσμιου, σε μια Αμερικανο-Ιαπωνική κοινότητα που εκδιώκεται από την Καλιφόρνια για να ζήσει έγκλειστη σε στρατόπεδο συγκέντρωσης στον Ειρηνικό.

Διαβάστε ακόμη: H υπαρξιακή γαλήνη του «Terrace House»

Ο Αλεξάντερ Γου, executive producer της σειράς, εξηγεί: «Ελπίζουμε να αποδώσουμε τον ακραίο τρόμο του ιστορικού βιώματος με τρόπο που μοιάζει σύγχρονος και σχετικός με την παρούσα στιγμή. Η δυνατότητα να το πραγματοποιήσουμε αυτό μ' ένα καστ που αποτελείται ως επί το πλείστον από Ασιάτες και Αμερικανο-Ασιάτες μας γεμίζει και ενθουσιασμό, αλλά και ταπεινότητα.» Η δεύτερη σεζόν του «The Terror» θα προβληθεί στην αμερικανική τηλεόραση μέσα στο 2019.